4 juli 2015: Nationale Veggie BBQ-dag

wrapper2

wrapper

Op zaterdag 4 juli 2015 gaat de vijfde editie van de Nationale Veggie BBQ-dag door. En dit jaar willen we nog veel meer mensen achter de vegetarische barbecue krijgen!
Blokkeer 4 juli in je agenda, nodig al je vrienden, familieleden, buren of collega's uit bij je thuis of trek naar het dichtstbijzijnde park en organiseer een waar plantaardige grillfestijn. Met lekkere burgers, de beste veggieworstjes, seitanbrochettes en veel heerlijke gegrilde groenten. Een feest voor je smaakpapillen.

Nationale Veggie BBQ-dag is niet alleen lekker en gezellig, er valt ook iets te winnen. Post een foto van je veggie barbecue op Facebook met de #veggiebbq. De twintig foto's met het meeste aantal likes, mogen naar een exclusieve veggie grill cursus van Weber, ter waarde van 89,99 euro. Je maakt er kennis met alle basisbarbecuetechnieken en kunt genieten van een viergangen BBQ-diner.

Wie liever niet zelf achter de gril staat, kan ook terecht op een van de EVA barbecues in Gent, Brussel, Mechelen, Antwerpen, Maasmechelen en Waregem.

Omdat we weten dat het niet altijd even makkelijk is om van een vegetarische barbecue een onverdeeld succes te maken, zorgen we ook voor een handige BBQ-special in het EVA Magazine met geweldige recepten en enkele tips en tricks.

Ook hier vind je al enkele BBQ-recepten.

12/05/2015