Easy Vegan is een campagne van

Wil je stap voor stap ontdekken hoe je lekker, gezond en zonder moeite vegan kan eten? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Op 1 november 2016 ging Easy Vegan voor de eerste keer van start. 21 dagen lang namen we je mee op ontdekkingsreis, lees hier hoe het de deelnemers is bevallen. Heb je de eerste Easy Vegan gemist? Ontdek hier alle tips, tricks en recepten. Je kunt je ook al inschrijven voor de editie van volgend jaar.

Als deelnemer krijg je elke dag een mail met recepten, tips en enkele leuke verrassingen. We focussen ons op vier verschillende thema's, die ontdek je hieronder.

Dag:
1
Melk moet niet
6
Zeg je kaasverslaving vaarwel
11
Vegan@home
16
100% Vegan
Einde van de challenge Vandaag

Doe mee

met Easy Vegan

Ontdek in 21 dagen hoe eenvoudig plantaardig eten kan zijn. Elke dag krijg je een mail waar je zelf mee aan de slag kunt: recepten, tips, vouchers, ... Alles komt aan bod om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou.

Op 1 november 2017 (wereld vegan dag) gaan we van start. Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!
Ik ben:
Omnivoor
Flexitariër
Vegetariër
Flexanist
Veganist
Ik eet (bijna) dagelijks vlees of vis
Ik eet meerdere dagen per week geen vlees of vis
Ik eet geen vlees of vis
Ik eet meerdere dagen per week geen dierlijke producten
Ik eet geen dierlijke producten

App mee

met Easy Vegan

Wil je nog meer inspiratie om lekker te koken? Download dan de Easy Vegan app voor Android. De app is gericht op lekkere plantaardige gerechten, ideaal dus om nieuwe dingen te ontdekken. De app werd gemaakt door een team studenten van de Hogeschool Gent: Shawn Hellinckx, Iben Van de Veire, Ismail Öz en Floris Verhoeven, onder begeleiding van Jens Buysse.