Bladerdeegrolletjes

Ingrediënten voor 4 personen

1 velvierkant bladerdeeg
325 grode linzen
laurierbladeren
kafier limoenen (blaadjes)
2 tlkorianderpoeder
1 tlgeraspte citroenschil
1 tlnootmuskaat
2 tlpaprikapoeder
0.5 tlchilipoeder
1 tlzout
2 elcitroensap
1 bosjeverse koriander
6 à 8 zongedroogde tomaatjes (in stukken gesneden)

Beoordeel dit recept

Bladerdeegrolletjes

Bereidingswijze

  1. Kook de linzen met de kruiden en specerijen gaar tot een puree. Haal er de laurier- en limoenblaadjes uit en voeg de grof gesneden koriander toe samen met de stukjes zongedroogde tomaat. Meng alles goed onder, laat afkoelen en doe tenslotte de vulling in de bladerdeeg. Maak een rol en bak in een voorverwarmde oven tot het bladerdeeg goudbruin is.

Reageer

Delen...

Banner
Tobias