Nu in het magazine

In onze herfsteditie praten we met Tobias Leenaert, de oprichter en voormalig directeur van EVA. Waar is hij nu zoal mee bezig? Ontdek meer over zijn nieuwe boek en hoe hij van veganisme iets minder exclusiefs wil maken.

Dat je als vegan geen desserts meer kan eten? Niets is minder waar! Plantaardig eten betekent niet dat je niet meer van taartjes en allerlei andere zoetigheden kan genieten. Laat je verleiden door de receptjes uit onze dessert special. Ideaal voor op een herfstige namiddag.

Een gemiddelde melkkoe wordt zes jaar oud terwijl een koe in natuurlijke omstandigheden twintig jaar oud kan worden. Wat zijn hier de oorzaken van en hoe ziet het leven van een melkkoe eruit? Lees er alles over in ‘Het dier achter de melk’.

Zin in een citytrip dicht bij huis? Ga dan maar eens langs bij onze Noorderburen. Wij gingen alvast op prospectie naar Amsterdam en lijstten voor jou de beste veggie cafeetjes en lunchplekken op. Geloof ons, het aanbod is er groot genoeg!

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Nu in het magazine

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Lente 2016

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Zomer 2015

Winter 2015