Nu in het magazine

Milieueconoom Johan Albrecht neemt in zijn boek Het gewicht van vlees, de impact van vlees op onze gezondheid en op het milieu onder de loep. Na een bezoek aan zijn dokter bleek zijn cholesterol te hoog, levenslang cholesterolverlagers slikken zag hij niet zitten, dus ging hij op zoek naar wetenschappelijk betrouwbare info over voeding en gezondheid.

Leer zelf plantaardige notenkaasjes in elkaar draaien en kom te weten welke rol rejuvelac en probiotica daarin spelen.

Benieuwd wie de gezichten achter de Raad van Bestuur van EVA zijn? Je leert ze allemaal kennen in het laatste magazine.

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Nu in het magazine

Zomer 2016

Lente 2016

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Zomer 2015

Winter 2015

Lente 2015