Nu in het magazine

In dit magazine kom je te weten in het groot interview hoe Jonas Geirnaert zijn Dagen Zonder Vlees-periode meemaakt en waarom hij ooit een week lang alleen rijst at.

Diëtiste Evelyne Mertens beantwoordt jouw prangende vragen over veggie voeding. Hoe zit het nu met kokosvet? En welke groenten bevatten veel vitamine C?

Een veggie BBQ zonder sausjes? Dat kunnen we ons niet voorstellen! Sausjes zijn de ultieme smaakmaker op een zomerse barbecue. Wij stelden een heerlijke sausjes-special samen.

Benieuwd naar de veggie beweging over de landsgrenzen heen? In dit magazine gaan we op stap naar Israël : hoe is de situatie daar, wat gebeurt er en natuurlijk waar kan je lekker eten in Tel Aviv en Jeruzalem.

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Lente 2016

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Zomer 2015

Winter 2015