Nieuws

Uit een iVOX onderzoek van 2016 bleek dat 80% van de mensen in Vlaanderen en Brussel minstens één volwaardig vegetarisch gerecht op de kaart van elk restaurant wil zien staan. Om (toekomstige) chefs hierbij een handje te helpen verzorgt EVA Vegucation Roadshows. Via masterclasses en kookdemo’s in verschillende steden inspireren we chefs om meer veggie op de menukaart te zetten. Op maandag 22 mei waren de horeca uit Brussel en omstreken aan de beurt.

Nieuws - 24 mei '17 - Reacties
Deze temperaturen vragen gewoon om een barbecue. Ben je zelf geen *grill master*? Kom dan gewoon naar de Nationale Veggie BBQ-dag en laat je verwennen met allerlei veggie lekkers!
Nieuws - 24 mei '17 - Reacties
Noteer 28 mei 2017 alvast in je agenda, want dan vieren we opnieuw Dag van het Park. Nog geen plannen? De lokale groepen van EVA alvast wel!
Nieuws - 18 mei '17 - Reacties
Met Vegucation Roadshow wilt EVA (toekomstige) chefs inspireren om meer plantaardig op het menu te zetten. Deze keer was de horeca van Mechelen aan de beurt. Samen met Groentekok Pieter-Jan Lint gingen ze aan de slag met allerlei plantaardige producten.
Nieuws - 15 mei '17 - Reacties
Op maandagavond 8 mei werd in de Blandijn in Gent de film 'What The Health' getoond. Benieuwd hoe het eraan toeging? Hier lees je het allemaal
Nieuws - 15 mei '17 - Reacties
Wat doe jij op moederdag? Met deze tips heb je gegarandeerd een leuke dag!
Nieuws - 12 mei '17 - Reacties

Pagina's