Nieuws

Januari is de maand waarin we even terugblikken op wat we het voorbije jaar hebben gerealiseerd, maar ook onze plannen voor 2017 krijgen vorm!
Nieuws - 17 januari '17 - Reacties
Gisteren streek EVA neer bij de Hotelschool in Gent met de Vegucation Roadshow. Samen met chef Pieter-Jan Lint kregen de leerlingen een plantaardige kookworkshop.
Nieuws - 17 januari '17 - Reacties
Goede voornemens voor 2017? Zoek niet langer! Doe mee met Veganuary en zet het nieuwe jaar goed en plantaardig in.
Nieuws - 20 december '16 - Reacties
Op zoek naar een excuus om voor kerstmis al wat zoetigheid binnen te spelen? Op zaterdag 17 december kan je op vier plaatsen in Gent vegan gebak eten voor het goede doel.
Nieuws - 13 december '16 - Reacties

De eindejaarsfeesten zijn niet altijd de makkelijkste periode voor wie plantaardig wil eten. Heel vaak staan er oertraditionele gerechten zoals kalkoen en gourmet op het menu van het familiediner. Wij geven hier daarom graag wat tips voor iedereen die van heerlijke veggie feesten wil genieten. Of je nu met de hele familie voor een plantaardig feestmenu gaat, je zelf je eigen potje meeneemt of liever eten afhaalt. Op de koop toe geven we ook nog wat tips voor duurzame kerstcadeaus. Prettige feesten!

Nieuws - 6 december '16 - Reacties
Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week. EVA is opnieuw een van de goede doelen waarvoor je een actie kunt steunen of op poten kunt zetten.
Nieuws - 24 november '16 - Reacties

Pagina's