Nieuws

Het is nog even, maar oma’s en tantes zijn vast al bezig met het uitstippelen van hun traditioneel kerstmenu, waarin kalkoen, rosbief of oesters graag geziene gasten zijn. Niet gemakkelijk voor wie veggie eet, maar zeker geen onoverkomelijke hinderpaal dankzij EVA’s recepten voor een plantaardige feestdis. Je kan zelf je eigen potje koken, maar we somden ook een hoop cateraars op voor wie liever zijn diner afhaalt. Ook onder de kerstboom kan het er duurzaam aan toegaan: bekijk maar eens onze tips voor groene kerstcadeaus. Merry Christmas!

Nieuws - 20 november '17 - Reacties

Met de workshops van Vegucation Roadshow maakt EVA chefs wegwijs in plantaardige voeding om zo meer veggie maaltijden op de menukaarten te krijgen. In september mochten we met een groep jonge chef-koks in wording werken.

Nieuws - 2 november '17 - Reacties

Sommige gerechten vragen om een bijpassend sausje. Het vegan assortiment beperkt zich niet tot ketchup. Wanneer je inkopen doet in de grote supermarkten, spot je tegenwoordig al wat volledig plantaardige sauzen in de rekken. We lijstten er enkele voor jou op.

Nieuws - 31 oktober '17 - Reacties

Calcium moet, melk niet. In deze plantaardige producten zit er meer calcium dan in melk!

Nieuws - 30 oktober '17 - Reacties

1 november is het World Vegan Day. Het ideale moment om eens te proeven van de 100% plantaardige keuken door mee te doen aan Easy Vegan. Dit online coachingsprogramma van EVA vzw wil mensen inspireren om hun maaltijden te verplantaardigen. Al meer dan 5000 mensen schreven zich in om mee te doen. Onder hen ook enkele BV's zoals Murielle Scherre, Josje Huisman, Clara Cleymans en Ann Ceurvels.

Nieuws - 30 oktober '17 - Reacties

Het voedingsbedrijf Lima, dat zich inzet voor de ontwikkeling van gezonde en plantaardige producten, is 60 jaar oud. Hiervoor gingen ze even terug naar hun roots: begin oktober organiseerde Lima een lunch in de Japanse Tuin in Hasselt, omgeven door karpers en overgoten met zon.

Nieuws - 26 oktober '17 - Reacties

Pagina's