Vacature Freelance medewerker grootkeukenconsultant en/of -kok (V/ M)

wrapper2

wrapper

EVA vzw zet zich op verschillende manieren in voor de maximale productie en consumptie van plantaardige voeding, ter vervanging van dierlijke. Om zo bij te dragen tot een mens-, dier- en milieuvriendelijke samenleving.

Wij geloven dat we de wereld kunnen veranderen met de vork. Daarom focust EVA op de praktijk: het koken. Op onze activiteiten krijg je niet alleen informatie over de voordelen van plantaardige voeding, je kunt er ook proeven, ontdekken en koken.

EVA informeert en sensibiliseert het grote publiek, professionals in de horeca, de gezondheidssector, de landbouw- en voedingssector, het middenveld, de media, het onderwijs en andere sectoren, via diverse kanalen, producten en diensten.
Onze communicatie en projecten zijn steeds toegankelijk, degelijk en positief.

Je functie:
In nauwe samenwerking met de culinair medewerker:
begeleid je grootkeukens om beter en vaker vegetarisch te koken, veel van de trajecten vinden plaats in het kader van Donderdag Veggiedag. Een traject kan bestaan uit de volgende onderdelen: verkennend gesprek, een analyse en verslag met aanbevelingen, een basis(kook)workshop, ontwikkeling van maaltijden (eventueel in samenwerking met de koks), aanwezigheid bij een testpanel. De begeleiding wordt telkens op maat uitgewerkt naargelang de behoeften van de grootkeuken.

geef je (kook)workshops aan grootkeukenpersoneel of op vakgerichte beurzen, over vegetarische voeding

Ons aanbod:
freelance opdrachten, zowel voor de totale begeleiding van een grootkeuken (trajectbegeleiding) als voor het geven van kookworkshops op maat van een grootkeuken.

Je profiel:
Je bent een gediplomeerd kok of je beschikt over een gelijkaardige ervaring
Je hebt ervaring in een grootkeuken en een aantoonbare affiniteit met het werkveld
Je hebt een goede kennis van vegetarische voeding en zicht op de vegetarische markt voor grootkeukens
Je kan werken volgens de visie en missie van EVA, je vertegenwoordigt namelijk EVA naar onze klanten
Je bent dynamisch en flexibel
Je hebt een vlotte pen en schrikt er niet voor terug om een adviesrapport te schrijven
Je bent communicatief sterk en werkt klantgericht
Opleidingen en/of ervaring op het vlak van duurzame voeding en consultancy zijn een pluspunt

Je vaardigheden:
Je bent tweetalig
je bent creatief;
je neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid;
je werkt proactief, oplossings- en resultaatgericht;
je legt makkelijk contacten, bent een goede communicator en netwerker;
je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken;
je werkt efficiënt en ordelijk.

Solliciteren?

Solliciteren doe je door je cv en motivatiebrief te mailen naar info@jeudiveggie.be.

11/12/2017