Ingrediënten voor 4 personen
- 150 g cashewnoten , enkele uren geweekt
- 120 ml water
- 1 citroen sap
- 2 tl appelazijn
- 4 - 5 teentjes knoflook (+ enkele teentjes geroosterde knoflook)
- 1 tl uienpoeder
- 3 el olijfolie
- 1 tl mosterd
- 1 el edelgistvlokken
- 1/4 - 1/2 tl zout
- fijngehakte bieslook
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Saus
- Allergie: Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Barbara Geeroms voor het EVA-magazine.
wrapper
Giet de cashewnoten af en blend alle ingrediënten, behalve de bieslook, tot een romige gladde saus. Roer er de bieslook onder.
Wanneer je deze saus serveert bij geroosterde groenten, rooster dan enkele ongepelde tenen knoflook mee en blend ze mee voor de saus.