Tofu-zoete aardappelspiesjes

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Haal de tofu uit de verpakking en dep goed af met keukenpapier. Snijd in blokjes. Roer de olijfolie om met de cajunkruidenmix en meng de tofu hieronder. Laat minimaal 2 uur marineren in de koelkast.
Schil en snijd de zoete aardappelen in blokjes en blancheer ze 3 tot 5 minuten (niet langer) in kokend en gezouten water. Giet af en laat de blokjes uitgespreid liggen om af te koelen.
Snijd de ui in kwarten en haal de plakjes ui uit elkaar.
Steek afwisselend een blokje tofu, een blokje zoete aardappel en enkele plakjes rode ui op een spiesje. Bestrijk ze nog even met de resterende marinade en gril de spiesjes een tiental minuten gaar.

Bekijk hier het kookfilmpje van dit recept.

Wil je elke week een heerlijk, origineel recept in je mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.