VeggieWorld komt naar Brussel!

wrapper2

wrapper

Het is zover, de vegan beurs VeggieWorld komt eindelijk naar Brussel! Lees zeker verder als je geïnteresseerd bent in een weekend vol lekker eten, interessante producten en verrassende kookdemo's.

Voor bezoekers

De internationale vegan beurs VeggieWorld zakt voor de eerste keer af naar Brussel! In het weekend van 21 oktober en 22 oktober 2017 kan je twee dagen lang terecht bij Tour & Taxis voor inspirerende lezingen, kookdemo’s van bekende chefs en je kunt natuurlijk ook heerlijk vegan eten bij allerlei internationale standhouders.

De beurs is een mix van vertrouwde merken en nieuwe producten op de plantaardige markt. Maar niet alleen voeding komt aan bod. VeggieWorld is ook het paradijs voor iedereen die geïnteresseerd is in vegan mode en make-up.

VeggieWorld startte in 2011 met 21 exposanten op één locatie. Zes jaar later zijn er maar liefst 15 VeggieWorlds in 8 landen, met ondertussen meer dan 1.400 exposanten en 140.000 bezoekers. Voor VeggieWorld Brussel werd EVA aangesteld als conceptuele partner van organisator Wellfairs. Zo werden we onder andere gevraagd om het programma op te stellen.

Benieuwd welke standhouders je zullen verwelkomen met hapjes, drankjes en andere veggie producten? Klik dan hier!

>>Praktisch<<

Waar? Hal 10, Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel

Wanneer? Zaterdag 21 en zondag 22 oktober (van 10 uur tot 18 uur)

>>Ticketverkoop<<

Voorverkoop

Volwassene: 8 euro p.p. (incl. BTW)
Kinderen van 14 jaar of jonger: gratis (indien ze begeleid worden door een volwassene)

Bestel je tickets hier en ontvang 4 euro korting!

Aan de kassa

Volwassene: 12 euro p.p. (incl. BTW)
Leerlingen, studenten, mensen met handicap, senioren & EVA-leden: 10 euro
Kinderen van 14 jaar of jonger: gratis (indien ze begeleid worden door een volwassene)

>>Hoe bereiken?<<

Alle informatie over hoe je VeggieWorld in Brussel kunt bereiken, vind je hier. In de buurt zijn bovendien verschillende hotels waar je kunt overnachten.

Volg zeker de Facebookpagina van VeggieWorld. Hier vind je als eerste informatie over de chefs die de kookdemo’s zullen verzorgen en de lezingen die zullen doorgaan op het evenement.

Ga naar het Facebookevent!

Bestel hier je tickets

Bestel je tickets online en ontvang 4 euro korting! Klik hier om je VeggieWorld tickets te bestellen.

Het programma
Voor standhouders

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 komt VeggieWorld voor de eerste keer naar België. Na steden als Parijs en Berlijn komt nu Brussel aan de beurt. De beurs is 100% plantaardig en is de ideale gelegenheid om jouw (nieuw) vegan aanbod voor te stellen aan het brede publiek.

VeggieWorld is met zijn 140.000 bezoekers en 1400 standhouders, verspreid over 8 landen, de grootste en oudste consumentenbeurs over plantaardig leven. Niet enkel voeding, maar ook vegan make-up, mode en goede doelen krijgen een plaatsje op deze beurs.

Ook in onze hoofdstad is plantaardig eten aan een opmars bezig. Daarom nodigen we je graag uit om er in Brussel (Tour&Taxis) bij te zijn! EVA verwacht meer dan 5000 bezoekers die doelgericht naar de beurs komen om hun kennis over plantaardige producten uit te breiden.

Wil jij samen met tientallen Belgische en internationale standhouders deel uitmaken van deze beurs? Boek dan snel je stand! Meer info over de tarieven en andere praktische zaken vind je in het beursdossier. We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen als standhouder op de Belgische kick-off van VeggieWorld!

Inschrijven kan hier. Stuur voor meer info een mailtje naar anna@veggieworld.be

Vijf redenen om deel te nemen aan VeggieWorld

  1. VeggieWorld is het platform om jouw plantaardig product aan te bieden aan zo’n 5000 doelgerichte en geïnteresseerde bezoekers.
  2. Als standhouder kan je jouw product niet alleen promoten, maar ook verkopen, proevertjes of samples uitdelen en nieuwe producten lanceren.
  3. Kies voor een gerichte marketingstrategie door een stand te boeken en rechtstreeks in contact te komen met je toekomstige klanten.
  4. Deze internationale consumentenbeurs is bekend in 15 steden in Europa en het Verenigd Koninkrijk en vanaf 2017 ook in Brussel.
  5. EVA heeft een achterban van meer dan 30.000 volgers op Facebook, zij zullen dan ook zeker hun weg vinden naar de beurs!

Word standhouder op VeggieWorld

We heten je graag welkom als standhouder op VeggieWorld. Raadpleeg hier het beursdossier met tarieven en meer info.

Zij doen al mee

Ondertussen hebben al verschillende standhouders bevestigd dat ze op de beurs aanwezig zullen zijn, wij lichten al een tipje van de sluier op...

Kom proeven van de lekkernijen van De Hobbit, Abinda, Wheaty, Sweet Pumpkin en Boutique Vegan.

Wie meer wil weten over een plantaardige levensstijl kan terecht bij de standjes van Bite Back, BE Vegan en Végétik en Animal Rights.

Eet je buikje rond bij Makam Naturkost en The Dutch Weedburger. Zoetebekjes kunnen genieten van de chocolade van Sweet Vegan of de Luikse (en hartige!) wafels van Waffles Veg.

Dorst gekregen van al dat lekkers? Epikuro voorziet je van cider, Champagne Legret et Fils van champagne, Bar Italiano heeft heerlijke milkshakes en L'Ayisyèn exotische c/mocktails!

Benieuwd naar vegan cosmetica en lifestyle? Dan zal je zeker een bezoekje willen brengen aan Oolution, Pachamamaï, Fantôme en Bazaar Deluxe.

Ook Wonky, Lumabelle en By Blanch zullen van de partij zijn!

And many many more...

Helpen op Veggieworld
  • Voor VeggieWorld zoeken we een projectmanager voor de EVA-stand. Ben je een doener met lef? En wil je helpen om de EVA-stand op een creatieve manier aan te kleden? Mail dan snel naar nena@evavzw.be

Meer details vind je hier

Om tijdens VeggieWorld alles in goede banen ten leiden, is er de hulp nodig van heel wat vrijwilligers. Maar ook voor de opbouw, afbraak, inkleding van de EVA-stand,... zijn alle helpende handen zijn welkom. Ontdek welke taak jouw op het lijf geschreven is en vul je naam in bij de gewenste shift. Als vrijwilliger krijg je gratis toegang tot VeggieWorld voor die dag.
Vragen? Mail fien@evavzw.be

06/04/2017