Wat wij doen

Voor bedrijven

EVA werkt samen met verschillende producenten van veggie voeding aan een mens-, milieu- en diervriendelijke samenleving.

Voor professionele koks (in opleiding) en grootkeukenchefs

De eerste kookopleiding voor professionals.
Wij begeleiden chefs - zowel in de grootkeuken als in gewone restaurants - die hun keuken duurzamer willen maken en meer plantaardige gerechten op hun kaart willen zetten.

Voor scholen en steden

Wil je met je school meedoen aan Donderdag Veggiedag? Of wil je een interactieve lezing of kookworkshop bij jou in de klas? Of ben je gewoon op zoek naar educatief materiaal om rond vleesvermindering te werken? Je vindt zeker wat je zoekt in ons educatief aanbod.
Gent was de eerste stad die zich officieel een Donderdag Veggiedag stad mocht noemen. Ondertussen zijn ook Hasselt, Mechelen, Eupen, Sint-Niklaas, Brussel, Oostende, Evergem en Kortrijk gevolgd.