Brood bakken: hoe, wat, waarom? Demoles

wrapper2

wrapper

Brood bakken: hoe, wat, waarom? Demoles

Zelfgebakken, ovenvers brood geurt heerlijk en smaakt verrukkelijk. En brood maken

gaat vlugger en makkelijker dan je denkt. Op deze bakdag leer je brood bakken volgens

je eigen smaak en voorkeur. Niet alleen volkorenbrood, maar ook rijstbrood, sesambrood

en rozijnenbrood gaan de oven in. En wie volgens zondagse traditie verse pistolets op de

ontbijttafel wil, hoeft voortaan de deur niet meer uit; ook die haal je warm en knapperig uit

eigen oven.

Ben geeft ook uitgebreid informatie over de verschillen tussen gist en zuurdesem, en legt uit

hoe je zelf zuurdesembrood kan bakken. Om praktische redenen wordt in de les enkel met

gist gewerkt (desemdeeg dat vervoerd werd, geeft niet altijd goede resultaten).

Bakles met biologische en veganistische ingrediënten door Ben Davidson.

Adres

Oost West Centrum vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen

Prijs

€ 22 (10% korting voor EVA-leden)

Meer informatie

http://www.owc.be
Tel. 03 230 13 82
info@owc.be