Cheap Lazy Vegan

wrapper2

wrapper

Wat?

Ben jij er ook van overtuigd dat vegan eten te duur, te tijdrovend of zelfs niet lekker is? Die vooroordelen helpen we graag de wereld uit!

Kom langs en ontdek hoe het allemaal kan: cheap, lazy, vegan én bovendien ook nog lekker! Laat je onderdompelen in een zee van tips & tricks en proef van de receptjes die we klaarmaken tijdens de kookdemo. Natuurlijk krijg je alle bagage mee naar huis om zelf aan de slag te gaan.

Deze gratis avond zal je niet alleen veel centjes besparen, je krijgt er een massa inspiratie bovenop!
We starten met een kleine voorstelling en een aantal kookdemo’s. Achteraf is er tijd voor vragen en proevertjes en krijg je de receptjes mee naar huis.

Voor wie? Vegetariërs, veganisten, flexitariërs, omnivoren, iedereen die zijn klimaatvoetafdruk wil verkleinen en iedereen die meer wil ontdekken over plantaardig eten

Adres

Thomas More Hogeschool
Zandpoortvest
2800 Mechelen

Prijs

Gratis

Meer informatie

Schrijf je nu alvast in voor Try Vegan april via www.tryvegan.be en ontvang de beste tips & tricks in jouw mailbox!

Houd zeker ook de Facebookpagina van EVA Mechelen in de gaten voor meer activiteiten tijdens Try Vegan. Volg @EVAMechelen op Instagram voor inspirerende takeovers van andere Mechelaars. Schrijf je in op de nieuwsbrief via https://tinyurl.com/NieuwsbriefEVAMechelen