De Langste Veggietafel

wrapper2

wrapper

Details

Kom op woensdag 15 september tussen 17u30 en 20u naar de Grote Markt in Mechelen en schuif je voeten mee onder tafel.

Ter plekke kan je iets aan de vele kraampjes van onze Mechelse horeca kopen. Die voorzien heerlijke maaltijden en desserts. Of breng zelf je picknick mee om ter plaatse op te eten. Iedereen is van harte welkom aan de Langste Veggietafel.

Volgende eetkraampjes bieden jullie op de Langste Veggietafel alvast heerlijke maaltijden of desserts aan:
Funky Jungle
Kabas
The Kind Coconut
Kato Gateaux
Cani Nas
Beans and Greens Catering

In 2010 vond de eerste Langste Veggietafel plaats in Mechelen: een vegetarische en afvalarme picknick op de Grote Markt om de Mechelaars warm te maken om vlees en vis voor minstens 1 dag per week uit hun menu te schrappen en hun culinaire horizon te verruimen naar plantaardige alternatieven. Waar er tijdens de eerste editie nog op het laatste moment extra stoelen en tafels aangesleept moesten worden wegens onverwacht succes, is de Langste Veggietafel ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de Mechelse evenementenkalender. Ieder jaar komen er een duizendtal Mechelaars samen gezellig eten en bijpraten, gerechten en recepten delen en genieten van muziek en kinderanimatie.

Mondmaskerplicht! Vanaf het betreden van de Grote Markt vragen wij iedereen om een mondmasker op te zetten en de handen te ontsmetten aan onze handsanitizers. Max 8 personen per tafel.

Adres

Grote Markt Mechelen
2800 Mechelen

Meer informatie

https://www.facebook.com/events/560029731791715