Kookworkshop Start-To-Vegan: Feestdagen!

wrapper2

wrapper

Plant Based oftewel vegan voedsel is razendsnel de wereld aan het veroveren.
Het is dan ook supergezond, en meer dan dat, je draagt je steentje bij tot een betere en mooiere wereld.
Dat het ook zinnenprikkelend lekker kan zijn, gaan we deze workshop samen ontdekken.

Wat mag je verwachten?

We gaan aan de slag met oa. paddestoelen, peulvruchten als vleesvervanger, we maken heerlijke sauzen, die achteraf multi-inzetbaar zijn, we maken bijgerechten en niet te vergeten:
je leert een jammie (!) dessert maken.

Kortom: we maken een menu om U tegen te zeggen.

Bonus: hapjes vooraf en biologisch aperitief.

Heb jij een allergie of intolerantie? Laat het gerust weten.

--> Mee te nemen door de cursisten: twee kleine lege potjes (die de lesgeefster als extraatje met kruiden gaat vullen;).

Adres

De Sladerij
Havermarkt 39 bus 2
3500 Hasselt

Prijs

65 euro (incl. maaltijden, hapjes, aperitief, tips enrecepten)

Meer informatie

Lesgeefster is Ann Helena Kenis (bekend van Belgium’s Got Talent)

Kijkje in haar potten:
www.vastegrond.be
Instagram @annhelenakenis.be

https://www.facebook.com/events/2466925603521389/