Kookworkshop vegan kerst (EVA)

wrapper2

wrapper

Kookworkshop vegan kerst (EVA)

Tijdens de feestdagen is het vaak moeilijker om plantaardig te eten. Je grootouders snappen niet zo goed wat het inhoudt, je moeder heeft per ongeluk toch room in haar champignonsaus gekieperd of je schoonouders vinden het maar "iets onnozels" en doen helemaal geen moeite. Gelukkig kan je ze mee sleuren naar deze kookworkshop, of ze zelf helemaal overtuigen met deze feestelijke lekkernijen.
Op het programma staan verschillende dipsauzen, een feestelijke mocktail en een aperitiefhapje van knolselderrijst, geroosterde pompoen en zwammen in een Oosterse marinade, om ze al vanaf het apero-uurtje omver te blazen. Een risotto met gekarameliseerde shiitake champignons en vegan kroepoek, verbazen nog meer, om dan uiteindelijk de avond af te sluiten met een heerlijke dessert taart op basis van avocado en limoen. Vrolijke feesten!

Deze workshop is 100% plantaardig en wordt verzorgd door onze enthousiaste kooklesgever Nele.

Adres

Veggiehuis
Steendam 84
9000 Gent

Prijs

EVA-leden: 20€
Niet-leden: 30€

Schrijf je in

Deze kookworkshop is helaas volzet. Je kan wel nog inschrijven op de wachtlijst. We contacteren je van zodra er een plaats vrijkomt.

Deelnemers

Vul het kaartnummer of de kortingscode voor deze deelnemer in bij het veld ‘Opmerkingen’ indien een (leden-) korting van toepassing is.

Heb je nog een opmerking?

Informatie over allergiëen of andere informatie die belangrijk kan zijn voor de kooklesgever kan je hier kwijt.

Door dit formulier in te zenden ga je akkoord met onze privacyverklaring