Kookworkshop 'Vlaamse klassiekers in een veggiejasje'

wrapper2

wrapper

Vlaamse klassiekers in een veggiejasje

Lekker eten hangt nauw samen met herinneringen en tradities. De balletjes in tomatensaus uit je kindertijd, het stoofpotje van oma, ...
Wij gaan in deze kookworkshop aan de slag met enkele Vlaamse klassiekers in een veggie uitvoering. Nu al zeker gaan we aan de slag met vol au veggie, stoverij met frietjes, balletjes in tomatensaus,... het komt allemaal aan bod en op je bord!

Deze workshop gaat door in de oefenkeuken van het Technisch Atheneum Ieper (ingang kant Ariane hotel) waardoor iedereen de gelegenheid krijgt om actief deel te nemen..
Workshoplesgevers zijn terug Lien en Vincent van EVA Westhoek.
Al onze recepten zijn volledig plantaardig (vegan)

Adres

Technisch Atheneum Ieper
Ieper Minneplein
8900 Ieper

Prijs

Inschrijven kan via westhoek@evavzw.be
Prijs: € 30 voor niet leden / € 20 voor leden.(lidkaart nummer vermelden)

De plaatsen zijn beperkt. Inschrijving is pas definitief na betaling. Alle info hiervoor krijg je via mail. Afmelden kan tot een week voor de workshop. Daarna kunnen we de kosten niet meer terugbetalen.

Tip: Je bent al lid voor € 23 ( of €27 voor de hele familie) - Als lid krijg je niet alleen korting in tal van veggie-vriendelijke restaurants en winkels, je ontvangt ook driemaandelijks het EVA Magazine. Kortom, alles wat je nodig hebt om lekker plantaardig te eten. ( info www.evavzw.be/word-lid )

Meer informatie

Volg het event ook via Facebook