Online kookworkshop: "Aan de slag met linzen!" (EVA)

wrapper2

wrapper

Online kookworkshop: "Aan de slag met linzen!" (EVA)

In deze kookworkshop neemt Nele je mee in de wondere wereld van ‘linzen’. Naast uitleg over deze kleine proteïnerijke pareltjes, maken we enkele gerechten klaar. Zo leer je gehakt maken op basis van linzen, die we hier verwerken in heerlijke gevulde groenten en maken we een heerlijke dahl met lookbroodjes. Je maakt dus twee hoofdgerechten klaar in deze workshop, waar je twee dagen van kan smullen. Benieuwd naar deze lekkernijen en naar wat je zoal met linzen kan doen? Schrijf je snel in voor deze online kookworkshop: de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de kookworkshop ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst. Ten laatste de dag voor de kookworkshop ontvang je een link naar de online video-ruimte.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kader van de VeggieChallenge. Ga ook de uitdaging aan en schrijf je in vóór 1 maart. Meer informatie & meedoen

Meedoen aan de VeggieChallenge is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze kookworkshop. Maar het is wel leuk ;)

Adres

In je eigen keuken!

Prijs

€10