Online kookworkshop "De kinderen koken mee" (EVA)

wrapper2

wrapper

Online kookworkshop "De kinderen koken mee" (EVA)

Ben je het beu die kindermondjes maar te voederen en wil je graag dat die kleine kadetjes voor jou eens wat maken? Nee mopje: niks zo heerlijk als samen aan de slag gaan in de keuken, maar sommige recepten zijn daar gewoon niet voor gemaakt. Laat je verrassen door de plantaardige lekkernijen die Gill op tafel tovert, en hoe leuk je kinderen deze workshop gaan vinden! Als hapje worden spiesjes met Hawaï kipstuckjes gemaakt, een vegan bolognese is dé ultimate comfortfood waar zowel jij als je kinderen enorm van zullen genieten (met niet één, niet twee, maar drie mogelijke manieren om deze klassieker te verplantaardigen!), zeker als ze hun favoriete pasta-vorm mogen kiezen. Misschien leer jij wel vegan parmezaan maken. En afsluiten met een gezonde goesting? Dat kan: chocolademousse op basis van zijden tofu, naar smaak gezoet met enkele druppeltjes agavesiroop. Honger gekregen, en staan je kinderen alvast te springen? Schrijf je dan snel in voor deze online kookworkshop: de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de kookworkshop ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst. Ten laatste de dag voor de kookworkshop ontvang je een link naar de online video-ruimte.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kader van de VeggieChallenge. Ga ook de uitdaging aan en schrijf je in vóór 1 maart. Meer informatie & meedoen

Meedoen aan de VeggieChallenge is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze kookworkshop. Maar het is wel leuk ;)

Adres

In je eigen keuken!

Prijs

€10