Online kookworkshop "Kikkererwten: van hummus tot no-tuna salad" (EVA)

wrapper2

wrapper

Ben je benieuwd naar peulvruchten en wil je je graag verdiepen in de wereld der kikkererwten? Dan is dit dé kookworkshop voor jou! Kooklesgeefster Gill leert je overheerlijke kleine hapjes maken: borrelnootjes, farinata, veganaise, no-tuna salad en chana chaat. Daarnaast staat ze ook stil bij wat kikkererwten nu juist zijn en alle verschillende vormen waarin je ze kan omtoveren. Welke kruiden passen er goed bij kikkererwten? Kan je er meer mee dan enkel die klassieke, typische (maar oh zo lekkere) hummus? Gebruik je ze best gekookt, of koop je ze gedroogd? Welke kooktechnieken kan je er allemaal op toepassen? Laat je verrassen door deze veelzijdige online kookworkshop. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. De vele kleine hapjes in deze workshop vormen samen een 'mezze'. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

De kookworkshop duurt ongeveer anderhalf uur. Afhankelijk van het publiek en de klaargemaakte gerechten is het mogelijk dat dit wat uitloopt. Hou hier rekening mee in je planning.

Na inschrijving ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kader van de VeggieChallenge. Ga ook de uitdaging aan en schrijf je nog in. Meer informatie & meedoen

Meedoen aan de VeggieChallenge is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze kookworkshop. Maar het is wel leuk ;)

Adres

In je eigen keuken

Prijs

10 €