Online kookworkshop: "Klassieke vegan keuken" (EVA)

wrapper2

wrapper

Online kookworkshop: "Klassieke vegan keuken" (EVA)

Welkom, winter! Gelukkig staat de lente al weer bijna op het programma, maar tot dan kunnen we ons nog lekker warmen aan heerlijke vegan comfortfood. En wel met volgende (plantaardige) klassiekers: een "Mushroom Stroganoff" om ons de koude te doen vergeten (daar is dit traditionele Russische gerecht met paddestoelen en room namelijk ideaal voor - rijk, smeuïg, vol umami, what's not to like?) en een "Beet Bourguignon", een warme, aardse maaltijd die de dag nadien nog lekkerder is. Deze klassieker ken je vast als stoofpotje uit de Franse keuken, boordevol seizoensgroenten. Loopt het water al in je mond bij de beschrijvingen van deze gerechten? Laat je begeleiden bij het koken van deze lekkernijen door onze kooklesgeefster Kathleen. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de kookworkshop ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst. Ten laatste de dag voor de kookworkshop ontvang je een link naar de online video-ruimte.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kader van de VeggieChallenge. Ga ook de uitdaging aan en schrijf je in vóór 1 maart. Meer informatie & meedoen

Meedoen aan de VeggieChallenge is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze kookworkshop. Maar het is wel leuk ;)

Adres

In je eigen keuken!

Prijs

€10