Online kookworkshop low budget comfort food (EVA)

wrapper2

wrapper

Online kookworkshop low budget comfort food (EVA)

Als we denken aan comfort food denken we ook meteen aan dat ongezonde maar o zo lekkere eten waar we vaak naar snakken. Tijdens deze workshop maken we samen met jou (in het comfort van je eigen keuken) een gezonde en lekkere variant op de klassiekers onder het comfort food. Plantaardig, comfortfood én budgetproof? Lijkt wel een droomcombinatie, niet? We beginnen met cauliflower bites, gevolgd door lekkere secret burgers inclusief slaatje om je vingers en tenen bij af te likken. Om af te sluiten maken we huisbereide Ben and Jerry’s ijs om gezellig na te genieten in de zetel. We kijken er alvast naar uit! Jullie ook?

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.
Na inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de kookworkshop ontvang je praktische info zoals een boodschappen- en materialenlijst. Ten laatste de dag voor de kookworkshop ontvang je een link naar de online video-ruimte.

Adres

in je keuken

Prijs

10€

Schrijf je in

Er zijn nog 30 vrije plaatsen

Deelnemers

Heb je nog een opmerking?

Informatie over allergiëen of andere informatie die belangrijk kan zijn voor de kooklesgever kan je hier kwijt.

Door dit formulier in te zenden ga je akkoord met onze privacyverklaring