online kookworkshop pompoen (EVA)

wrapper2

wrapper

Online kookworkshop pompoen (EVA)

November is pompoenmaand! Maar ook in december kan je nog volop van deze heerlijke seizoensgroente genieten. Ben je het beu pompoenen uit te kerven en alleen maar pompoensoep te maken? Geen paniek: in deze online kookworkshop delen kooklesgevers Kathleen en Toon hun favoriete gerechten op basis van pompoen met jou. En je zult versteld staan van de lekkere variatie: een hartverwarmend drankje onder de mooie naam let's love pumpkin a latte, een nagerechtje van pompoen met karamels karakter en een hoofdgerecht met als naam easy cheasy mac peas. We laten je nog wat in de (oranje) waan maar geven je alvast mee dat dit een heerlijke, vegan, seizoensgebonden kookworkshop wordt waarvoor de plaatsen beperkt zijn! Heb je wel zin gekregen in al dat lekkers? Schrijf je dan snel in!

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst.
Voor deze workshop is het boodschappenlijstje kort en zijn de ingrediënten makkelijk te vinden in de reguliere supermarkt. Misschien moet je enkel voor 'speculooskruiden' langs een andere winkel dan dat je gewoon bent.

Adres

in je keuken

Prijs

Gratis
Elke eerste kookworkshop van een kooklesgever is gratis.

Schrijf je in

Deze kookworkshop is helaas volzet.

Bekijk onze andere kookworkshops

Door dit formulier in te zenden ga je akkoord met onze privacyverklaring