Online kookworkshop Thaïs (EVA)

wrapper2

wrapper

Online kookworkshop Thaïs (EVA)

Op reis mogen we nog niet direct en ook de zon laat het afweten. Gelukkig kunnen we via eten ook herinneringen opbrengen en genieten van een "culinaire" reis. Katrien doet dat maar al te graag! In deze workshop neemt ze je dan ook met drie overheerlijke Thaise klassiekers mee naar het verre oosten. Een Tom Kha soep, een pad Thai met noedels en een mango sticky rice als overheerlijke zoete afsluiter van je avontuurlijke verre reis deze avond. Benieuwd naar deze originele recepten? Schrijf je dan snel in voor deze online kookworkshop, want de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de kookworkshop ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst. Ten laatste de dag voor de kookworkshop ontvang je een link naar de online video-ruimte.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kader van de VeggieChallenge. Ga ook de uitdaging aan en schrijf je in vóór 1 maart. Meer informatie & meedoen

Meedoen aan de VeggieChallenge is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze kookworkshop. Maar het is wel leuk ;)

Adres

In je eigen keuken!

Prijs

€10