Online kookworkshop vegan in 30 minuten (EVA)

wrapper2

wrapper

Online kookworkshop Vegan in 30 minuten (EVA)

Je wilt graag wat meer koken en je hoort iedereen wel zeggen hoe je tijdens de lockdown vast veel meer tijd hebt hiervoor, maar dat blijkt toch niet helemaal het geval te zijn? Je hebt het druk met thuiswerk, met kinderen of gewoon met jezelf? In deze kookworkshop maak je maar liefst 4 heerlijke vegan gerechten klaar die snel klaar zijn! Want het hoeft niet allemaal lang te duren om lekker te zijn. Dat bewijst kooklesgeefster Nele met gewokte edamameboontjes, een no egg salade, een spinaziewok met lookbroodjes en instant fruit ijs. Heb je honger gekregen en kan je niet wachten? Schrijf je dan snel in voor deze online kookworkshop.

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
De kookworkshop zelf duurt 1uur. Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst.
Voor deze kookworkshop moet je enkele minder gekende ingrediënten aankopen zoals bv. het kruid ras el hanout, kala namak en edelgistvlokken. Daarvoor zal je bij een biowinkel (edelgistvlokken) en aziatische/indische winkel langs moeten gaan. Of online bestellen via bv. Pit&Pit.

Inschrijven kan tot 27 november

Adres

in je keuken

Prijs

10€