Online kookworkshop "Wereldkeuken: Vietnamees" (EVA)

wrapper2

wrapper

Reizen zit er binnenkort niet in, maar we kunnen allemaal wat zon en extra vreugde gebruiken. Gelukkig hebben we onze keuken nog waar we volop in kunnen experimenteren! Nood aan wat begeleiding? Laat je dan verrassen door deze heerlijke online kookworkshop met onze kooklesgeefster Nele. Ze kan je smaakpapillen helemaal inpakken (als in een valiesje, snap je?) en in verre oorden doen wanen! Met deze Vietnamese kookworkshop tover je 3 heerlijke gerechten op tafel. Een geroosterde aubergine met een (echt verrassend heerlijke) zoet-pikante saus van tomaten, verse (en dus niet gefrituurde) springpolls en dé trots van Noord Vietnam: een heerlijke Bun Cha soep met kipstuckjes en gepekelde worteltjes. Het water staat je ongetwijfeld al in de mond? Schrijf je dan snel in voor deze online kookworkshop, want de plaatsen zijn beperkt.

Wat kan je verwachten?
Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig.
Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten, al of niet met je bubbel. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de kookworkshop ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst. Ten laatste de dag voor de kookworkshop ontvang je een link naar de online video-ruimte.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kader van de VeggieChallenge. Ga ook de uitdaging aan en schrijf je in vóór 1 maart. Meer informatie & meedoen

Meedoen aan de VeggieChallenge is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze kookworkshop. Maar het is wel leuk ;)

Adres

In je eigen keuken!

Prijs

€10

Schrijf je in

Deze kookworkshop is helaas volzet. Je kan wel nog inschrijven op de wachtlijst. We contacteren je van zodra er een plaats vrijkomt.

Deelnemers

Heb je nog een opmerking?

Informatie over allergiëen of andere informatie die belangrijk kan zijn voor de kooklesgever kan je hier kwijt.

Door dit formulier in te zenden ga je akkoord met onze privacyverklaring