Online Workshop - Veggie in 1, 2, 3

wrapper2

wrapper

Schrijf je snel in voor deze online kookworkshop: de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze workshop maken we makkelijke en lekkere veggie gerechten met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. Geen ingewikkelde recepten maar verrassende kooktips voor snelle, smaakvolle plantaardige maaltijden voor heel het gezin. Op het menu: courgettesoep met kervel en toppings, plantbased paella en een lichte chocolademousse.

Je kookt mee vanuit je eigen keuken tijdens de online workshop. Een laptop is dus handig. Na de workshop kan je het klaargemaakte eten direct eten. Tijdens de kookworkshop is er plaats om vragen te stellen.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de kookworkshop ontvang je praktische info zoals een boodschappenlijst en materialenlijst. Ten laatste de dag voor de kookworkshop ontvang je een link naar de online video-ruimte.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kader van de VeggieChallenge. Ga ook de uitdaging aan en schrijf je in vóór 1 maart. Meer informatie & meedoen

Meedoen aan de VeggieChallenge is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze kookworkshop. Maar het is wel leuk ;)

Deze workshop is volledig plantaardig.

Adres

In je eigen keuken

Prijs

€ 10,-