Partyfood - Naturaltaste

wrapper2

wrapper

Wat?

Geef je graag feestjes of zoek je inspiratie voor eenvoudige maar gezonde hapjes en alternatieve dessertjes? Samen maken we een alcoholvrij drankje, borrelhapjes, kleine voorgerechtjes, crackers of broodjes met spreads, schotels om te delen, kleinigheden voor bij de koffie en natuurlijk ook een dessert als afsluiter.

Alle gerechten zijn vrij van eieren, (dierlijke) melkproducten en gluten. Toch kunnen producten mogelijks sporen bevatten van allergenen als gevolg van het productieproces bij de producent. Gelieve bij inschrijving persoonlijke gevoeligheden en allergieën te melden, dan houden we daar rekening mee in de mate van het mogelijke.

Belangrijk om weten: alle gerechten die we maken zijn plantaardig, glutenvrij, eivrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers

Adres

Loods 19
Dorpsstraat 19
3390 Tielt-Winge

Prijs

Kostprijs: 60 euro per persoon

Korting:

Wanneer je in begeleiding bent bij Natural Taste en 10% korting aan EVA-Leden

Je inschrijving blijft 5 werkdagen gelden en is pas definitief na betaling. Je inschrijvingsgeld kan niet teruggestort worden, maar je mag altijd jouw plaats overdragen aan iemand anders.

Bij te weinig inschrijvingen, kan de workshop geannuleerd worden, maar dan krijgen de ingeschreven deelnemers hun inschrijvingsgeld terug.

Meer informatie

https://naturaltaste.be/kookworkshops/

https://www.facebook.com/pg/naturaltaste.be/events/