Powerfood - Naturaltaste

wrapper2

wrapper

Wat?

Steeds meer mensen zien het belang in van beweging en sporten. Dat is een positieve evolutie. Voor iemand die recreatief sport, is aangepaste voeding geen noodzaak. Voor diegenen die intensief sporten, kan aangepaste sportvoeding een interessante meerwaarde bieden.

In deze reeks van workshops leren we enkele recepten kennen voor intensieve trainingsdagen, duursporten, krachtraining, rustdagen … De recepten kunnen ook interessant zijn voor recreatieve sporters.Alle gerechten zijn vrij van eieren, (dierlijke) melkproducten en gluten. Toch kunnen producten mogelijks sporen bevatten van allergenen als gevolg van het productieproces bij de producent. Gelieve bij inschrijving persoonlijke gevoeligheden en allergieën te melden, dan houden we daar rekening mee in de mate van het mogelijke.

Belangrijk om weten: alle gerechten die we maken zijn plantaardig, glutenvrij, eivrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers

Adres

Loods 19
Dorpsstraat 19
3390 Tielt-Winge

Prijs

Kostprijs: 60 euro per persoon

Korting:

Wanneer je in begeleiding bent bij Natural Taste en 10% korting aan EVA-Leden

Je inschrijving blijft 5 werkdagen gelden en is pas definitief na betaling. Je inschrijvingsgeld kan niet teruggestort worden, maar je mag altijd jouw plaats overdragen aan iemand anders.

Bij te weinig inschrijvingen, kan de workshop geannuleerd worden, maar dan krijgen de ingeschreven deelnemers hun inschrijvingsgeld terug.

Meer informatie

https://naturaltaste.be/kookworkshops/

https://www.facebook.com/pg/naturaltaste.be/events/