VOEDING & VITALITEIT – OPLEIDING (1STE JAAR) – WEEKEND (Oost West Centrum)

wrapper2

wrapper

3 JAAR VAN 75 u (ZA., VR. OF AVONDEN) + nog apart te volgen verplichte modules energetische basiskennis.

Er doen heel wat theorieën over gezond eten/diëten de ronde dezer dagen. En vaak spreken ze elkaar tegen. Dan is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Gelukkig is er Voeding en Vitaliteit. Een opleiding die je laat kennismaken met natuurlijke inzichten over het effect van ons voedsel op onze vitaliteit. We geven je een heldere kijk op de zaak en verleiden je met volwaardig, overwegend plantaardig lekkers. We bieden je een overvloed aan recepten, toveren met kookstijlen en helpen je zo op weg naar een vitaler en natuurlijker leven. Gezonder eten en leven was nog nooit zo gemakkelijk.

Wat je meekrijgt is unieke kennis en unieke vaardigheden die je niet in boeken kunt vinden en die je je eigen maakt in de vele praktijklessen en via tal van kookopdrachtjes die je uitnodigen om tussendoor thuis verder te experimenteren en te observeren.
We werken met verschillende lesgevers die allemaal hun eigen stijl, ervaring en accenten inbrengen. Gemeenschappelijk is de keuze voor volwaardige, minimaal bewerkte producten van goede kwaliteit, liefst vers, lokaal en grotendeels plantaardig: dit is voor ons altijd de basis van gezonde voeding.
We geven je actuele, goed onderbouwde, zo neutraal en volledig mogelijke informatie, gebaseerd zowel op traditionele wijsheid, als op uiteenlopend modern wetenschappelijk onderzoek, eigen ervaring en gezond verstand. Zo kom je te weten waarom de meningen over gezonde voeding zo sterk uiteenlopen en hoe je daarin je eigen waarheid kan vinden, los van hypes of door anderen bedachte regeltjes.
We reiken je daartoe ook een energetisch kompas aan om gefundeerd evenwichtige voedingskeuzes te kunnen maken: je leert welke soorten energie voeding geeft, hoe je deze energie kan beïnvloeden of transformeren via de verschillende kookstijlen, en welke invloed dat heeft op ons: ontspannend, verkoelend, versterkend, activerend, …
Verder moedigen we je vooral aan om zelf te gaan ontdekken en ervaren wat voor jou gezonde voeding is (en hoewel deze kooktraining overwegend plantaardig is, kan jouw ideale voedingswijze net zo goed omnivoor als vegan als alles daartussen zijn). Wij gaan je dus niet vertellen hoeveel vet of eiwit of graan goed voor jou is of wat je vooral wel of niet zou moeten eten. Met de verschillende tools die je krijgt en door steeds meer naar de wijsheid van je eigen lichaam te luisteren en te blijven luisteren, kom je daar vanzelf achter.

Lesgevers: Ingrid Debert, Viviane Van Dyck, Carine Vanhalst, Nathalie De Mey, Ellen Saen.

Adres

Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen

Prijs

1190 euro (5% korting voor EVA-leden)
€ 1071 bij ontvangst van betaling vóór 21 augustus 2017.
Gespreid betalen kan ook (+3%), contacteer ons gerust voor meer info.

Meer informatie

www.owc.be
Tel. 03 230 13 82
E: info@owc.be