Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word Supporter
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Veggie ABC
a
basilicum
basilicum
basilicum
Recepten met
basilicum
Enchilada's met zwarte bonen, courgette en tomaat (grootkeukenrecept)
Bangkok Beastie Burger
Beet salad in a jar met pesto
Boerenkoollasagne
Bokkenbonen
Broccoli-pesto met volkoren pasta en edelgistvlokken
Bruchetta van zoete aardappel
Bruschettas
Butternut lasagne
Cannelloni gevuld met broccoli en vegan parmezaan
Caponata
Champignonballetjes met provençaalse saus, polenta en pangrattato
Chileense maispastei (pastel de choclo)
Conchiglie met cashewnoten en pompoencrème
Courgetterolletjes met 'ricotta'vulling
Crunchy preitaartjes
De ultieme ratatouille
Dophertjes
Dressing van tamari, limoen, kokosbloesemsuiker, sesamolie en Thaise basilicum
Enchiladas met zwarte boontjes & guacsalade (horeca recept)
Gegratineerde penne met wintergroenten (Grootkeukenrecept)
Gegrilde bloemkoolsteaks
Gevulde paprika's
Gevulde pasta met pesto en spinazie
Gevulde pasta met spinazie en tofu
Gevulde pâtisson met couscous
Gevulde tomaten met seitan
Gezonde macaroni
Gezonde snelle lunchsalade
Gnocchi met broccolipesto
Gnocchi met cashew-lookcrème, aardpeer, oesterzwam, basilicumolie, aardpeerchips en crumble van zwarte olijf - Dick Stockman
Grieks stoofpotje met aubergine en orzo
Griekse salade met tofu-feta
Groene couscoussalade met avocado en basilicum
Groene groentjes in basilicumolie
Groentetaart met basilicumpesto
Hartige Doperwt Panna Cotta met bloemkoolsalade (grootkeukenrecept)
Hartige havermoutkoekjes
Hartige seizoenstaart
Hartige seizoenstaart (grootkeukenrecept)
Hummus, salsa van tomaat, granaatappel en avocado, nuggets van bloemkool, chips van aubergine
Incredible "green vegan" lasagne
Koude pastasalade met basilicum en olijfolie
Limburgse beet wellington, crème van butternut, gel van rode biet, kroketjes
Maischowder met bloemkool
Minestrone uit de voorraadkast
Noedelsoep vol lentelust
Ossobuco met gremolata
Ovenschotel met butternut en tofu ricotta
Panzanella met gekarameliseerde venkel
Pappardelle met jackfruit-ragù
Pasta met gestoofde prei in tomatensaus en homemade lactose- en zuivelvrije 'ricotta' (leeftijd: 1,5 tot 4 jaar)
Pastasalade in 5 kleuren
Penne all'arrabbiata
Pittige Italiaanse 'kaas'
Pittige pasta arrabiata
Pizza bianca, courgette, notenparmezaan
Pizza hummus met verse kruiden
Pizza met artisjokharten
Polentafrietjes met bieslookmayo
Pompoensoep met kokoscrème en basilicum
Pompoenspaghetti
Portobellopasteitjes met tofupesto
Preisoep met gember en basilicum
Raapjes op z'n mediterraans
Rode bietenlasagne
Rode linzenballetjes met citroenmelissesaus
Rolletjes van spitskool, daikon, shiitake en citroengras
Romige tomaat-basilicumpasta
Snelle Pizza
Sobanoedels met gewokte groenten groenten en gemarineerde gebakken tofu (grootkeukenrecept)
Spaghetti bolognese
Spaghetti met champignon-tomatensaus
Spaghettitafel
Spinazieflensjes met romige kikkererwten en paddenstoelen
Spinazietaart met zongedroogde tomaatjes
Tagliatelle met romige bloemkoolsaus, basilicum en erwtjes
Thaise maïssoep met pittige groentechips
Thaise zoete aardappelburgertjes
Tofu ricotta
Tofupesto
Tomatencrème
Tomatenspread
Uientaartjes
Vegan kippensoep
Vegan Pasta Pesto Salad
Veggie ballekes in tomatensaus
Veggie Frittata
Veggie vogelnestjes
Veggies au vin
Verse pizza met pesto en courgette
Volkorenpasta met broccolipesto
Zacht blazen
Zomerse lasagne
Zomerse paprika-courgettesoep
Zomerse quinoa
Zuiders gevulde boekweitpannenkoeken
Zuiderse hachis Parmentier
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Become a supporter
Vrijwilliger worden
Support us
Subscribe for the newsletter