Chili voor Willy

wrapper2

wrapper

Eet chili voor Willy

Spaar de dieren tijdens het weekend van Werelddierendag (2, 3 en 4 oktober) en eet vegan chili voor Willy. Reserveer je portie heerlijke chili bij een van de Chili voor Willy take-aways en geniet van een avond lekker eten zonder dat je hoeft te koken. Bovendien steun je zo EVA vzw en zorg je er samen met honderden anderen voor dat het eerste weekend van oktober een echt feestweekend wordt voor de dieren.

Wil je nog meer doen en zelf een etentje of take-away organiseren? Fantastisch! Maak hier je chili-etentje aan.

Wat doet EVA voor Willy?

EVA maakt het zo makkelijk mogelijk voor mensen, bedrijven en organisaties om voor plantaardige voeding te kiezen. EVA organiseert kookworkshops, lanceert campagnes, begeleidt grootkeukens en chefs, werkt samen met producenten, lobbyt bij overheden en zorgt voor honderden veggie events overal in Vlaanderen en Brussel. Wij veranderen de wereld met onze vork.

EVA wil Willy helpen door minstens 10.000 euro in te zamelen. Met 10.000 euro kunnen we meer dan 10 grootkeukens begeleiden om hun maaltijden te verplantaardigen. Zo sparen we het leven van duizenden varkens zoals Willy.

Wie is Willy?

Willy is een varken van bijna 2 jaar oud. Zoals de meeste varkens is hij heel slim. Hij houdt van knuffelen, in de aarde wroeten en spelletjes spelen. Willy is een gelukzak. Hij kwam via een omweg bij een Forrest & Friends terecht en mag daar de rest van zijn leven doorbrengen. De meeste varkens in Vlaanderen hebben minder geluk. Zij groeien op in een grote stal met weinig bewegingsruimte, zien bijna nooit daglicht en worden na 6 maanden op de vrachtwagen richting slachthuis gezet. Willy staat symbool voor alle varkens die het slachtoffer zijn van de vleesindustrie. Het is onder andere voor hen dat EVA vzw zo hard werkt om ons voedselsysteem te verplantaardigen.

Want door meer plantaardig te eten, spaar je het leven van heel wat varkens zoals Willy..

Chili recepten

Laat je inspireren door onze favoriete chili recepten!

>>Ontdek ze hier<<

27/08/2020

Verticale tabs