Chili voor Willy

wrapper2

wrapper

Op 4 oktober is het Werelddierendag. Die dag roepen we iedereen op een plantaardige chili te koken of gaan eten ten voordele van Willy en zijn soortgenoten.

Spaar de dieren op Werelddierendag en eet vegan chili voor Willy. Ga zelf achter de kookpotten staan of schuif aan bij een van de georganiseerde etentjes. Je betaalt 10 euro voor 1 heerlijke vegan chili en steunt zo EVA vzw. Je zorgt er samen met honderden anderen voor dat 4 oktober een echte feestdag voor de dieren wordt met het grootste vegan chili-diner ter wereld.

Doe mee en maak chili voor Willy!

Wie is Willy?

Willy is een varken van 3 maanden oud. Zoals de meeste varkens is hij heel slim. Willy houdt van knuffelen, in de aarde wroeten en spelletjes spelen. Willy is een gelukzak. Hij kwam via een omweg bij een opvangcentrum terecht en mag daar de rest van zijn leven doorbrengen. De meeste varkens in Vlaanderen hebben minder geluk. Zij groeien op in grote bedrijven met weinig bewegingsruimte, zien bijna nooit daglicht en worden na 6 maanden op de vrachtwagen richting slachthuis gezet.

Het is onder andere voor hen dat EVA vzw zo hard werkt om ons voedselsysteem te verplantaardigen.

Door meer plantaardig te eten, spaar je het leven van heel wat varkens zoals Willy.

Doe mee en maak chili voor Willy!

Wat doet EVA voor Willy?

EVA maakt het zo makkelijk mogelijk voor mensen, bedrijven en organisaties om voor plantaardige voeding te kiezen. EVA organiseert kookworkshops, lanceert campagnes, begeleidt grootkeukens en chefs, werkt samen met producenten, lobbyt bij overheden en zorgt voor honderden veggie events overal in Vlaanderen en Brussel. Wij veranderen de wereld met onze vork.

EVA wil Willy helpen door minstens 20.000 euro in te zamelen. Met 20.000 euro kunnen we meer dan 25 grootkeukens begeleiden om hun maaltijden te verplantaardigen. Zo sparen we het leven van duizenden varkens zoals Willy.

Chili recepten

Laat je inspireren door onze favoriete chili recepten!

>>Ontdek ze hier<<

KOOK OOK MEE!

Zonder jouw hulp komen we er wellicht niet, we zoeken zo'n 300 mensen die onze campagne steunen en zelf een etentje organiseren thuis.

Kunnen wij en Willy rekenen op jouw steun?
Klik dan hier
Nodig je vrienden uit via Facebook!

SCHUIF JE BEENTJES ONDER TAFEL

Geen zin om zelf achter de kookpotten te gaan staan? Niet erg! Want eters hebben we ook nodig! :-) Ontdek hier waar er etentjes doorgaan in jouw buurt of sluit aan bij een van de grotere etentjes in Gent, Antwerpen, Ronse of Drongen.

Reserveer vandaag nog je plaatsje, want ze zijn beperkt!

In Gent

Eva Lewyllie en EVA vzw nodigen jou uit voor deze leuke KOOKDEMONSTRATIE. Eva toont je haar geheimen voor een lekkere chili sin carne, inclusief verrassende vegan side dishes, terwijl jij van een aperitiefje nipt.

Blijf plakken in het EVA-huis, of neem je portie chili mee naar huis (of beiden?).
In geval van take-away: breng zelf je potje mee!

17u30 - 18u30: koookdemo + aperitief (drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs)
18u30 - 20u00: chili voor Willy!

Reserveer je plekje in Gent

In Antwerpen

Waar? @ Kavka Oudaan, Oudaan 14, 2000 Antwerpen
Wanneer? vrijdag 4 oktober

Je kan reserveren tussen 18u en 21u.
Sluiting tegen 21u30

Wijn, water & thee de avond zelf aan mensvriendelijke prijzen

Reserveer je plekje in Antwerpen

In Ronse

In het übergezellige koffiehuis Barista Koffieboone kan je op vrijdag 4 oktober vanaf 19u de veganistische keuken ontdekken.

Reserveer je plekje in Ronse

In Drongen

Wij houden van Willy én van alle andere dieren. Kom daarom bij Stefanie en Marjolein op 3 oktober Chili Sin Carne eten en help Evavzw Willy's minder fortuinlijke lotgenoten helpen! Lekker eten ZONDER dierenleed en gezellige sfeer gegarandeerd!

Adres
Schuiterstraat 34
Drongen (België)

OPGELET! Ons etentje gaat door op DRIE ipv VIER oktober!

Reserveer je plekje in Drongen

20/08/2019

Verticale tabs