Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word Supporter
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Collecties
a
Seizoen: recepten voor februari
Seizoen: recepten voor februari
Seizoen: recepten voor februari
.
Meer collecties
Alle recepten
Ovenschotel met prei, paddenstoelen, pompoen en een kruidenkorstje
Crunchy preitaartjes
Ovenschotel met champignons, prei en wortelpuree
Risotto met prei, wilde paddenstoelen en pompoenmaantjes
Aardappelpastei met prei en 'kipstukjes'
Tagliatelle met prei en saffraan
Warme spruitjessalade
Spruitjes met pompoen en seitan
Gelakte tofu, gnocchi van zoete aardappel met rozemarijn, spruitjes en mosterd-kerrieolie
Babyprei in saffraanvinaigrette met hazelnootkruim
Tarte tatin van spruitjes en portobello
Preisoep met gember en basilicum
Preirösti met slaatje
Preipannenkoeken met yoghurt-dillesaus
Gegratineerde prei en kool met noten
Gepocheerde peer met citroencrème, kardemomijs en een mueslicrumble
Geroosterde spruitjes met aardappels, champignons en hazelnoten
Prei met gnocchi
Peer, amandel, miso en boekweit
Tagliatelle met prei en saffraan (grootkeukenrecept)
Spruitjespuree met tempeh bacon en crispy bacon bits
Pasta met gestoofde prei in tomatensaus en homemade lactose- en zuivelvrije 'ricotta' (leeftijd: 1,5 tot 4 jaar)
Siciliaanse pasta en prei schotel
Prei-champignonpasteitjes
Prei-perentaart met natto
Ovenschotel van prei en aardappel met romescosaus
Wintersalade, geglaceerde worteltjes met dukkah en aardappelpuree
Hummus van rode biet
Pompoen-wortelspread met gerookte tempeh
Aardappelpasteitjes
Gebakken witte kool met champignons
Bospaddenstoelen met miso, zuurdesem en dragon
Spinazieflensjes met romige kikkererwten en paddenstoelen
Portobello met prei en tofu
Champignons gevuld met cashew-bieslookcrème
Smokey linzen-bietenburgers
Kurkumaquinoa met boerenkool, krieltjes, hennep en cashewnoten
Witloof-pompoentaart met dadels
Cannelloni met spinazie en champignons
Paddenstoelencurry
Andijviestoemp met veggieworst en jus van uien
Risotto met schorseneren en in de oven gestoofde prei
Ovenschotel van pompoen en spinazie met pastinaakroom
Pompoenrisotto met pittige tofureepjes en witlof
Winterse conchiglie met veggiegehakt, boerenkool en pompoensaus
Boerenkoolcannelloni van veggiegehakt en paddenstoelen met pompoensaus
Tiramisu van pastinaak
Oosters gewokte tofu met oesterzwammen en witloof
Aardpeer met prei en notensaus
Nori-preischotel met waterkerspuree
Witloof notenkroketje met bier en paddenstoelenragout
Japanse noedels met paksoi, champignons en saké (grootkeukenrecept)
Herfstpizza met gekarameliseerde ui, boerenkool en cashewroomkaas (horeca recept)
Aardappel-witloof gratin met peer & gember (horeca recept)
Risotto van rode bieten, kastanjechampignons en tofureepjes
Aardpeerpuree met wortel en crunchy kikkererwten
Salade met geroosterde wortel, kikkererwten en tahindressing
Parmentier met vers 'gehakt', wortel en gravy (grootkeukenrecept)
Zoete pastinaak en appel crumble
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Become a supporter
Vrijwilliger worden
Support us
Subscribe for the newsletter