Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word Supporter
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Veggie ABC
a
zeezout
zeezout
zeezout
Recepten met
zeezout
"Steak maison" met rozemarijnaardappeltjes en Franse boontjessalade
3x overheerlijke dips
Aardappel-champignonschotel met filodeeg
Aardappelgratin
Appeltaart met pecan en karamel
Aquafaba-meringue met koffie-frambozenswirl
Beet salad in a jar met pesto
Blauwe bessencake
Bloemkool met kikkererwten en splijtkool
Bouillabaisse met zeekraal
Bruchetta van zoete aardappel
Buddha bowl
Caesarsalade met boerenkool
Caponata
Cashewkaaskroketjes met een spinazieslaatje en tamari-amandelen
Chocolade-ijsjes
Chocolade-perencake
Couscous met geroosterde aubergine en wortel
Donutsoesjes
Eenvoudige romige linzenkokoscurry
Falafelwafel
Focaccia met druiven
Focaccia met rozemarijn en gekarameliseerde ui
Frisse lentebouillon met Chinese kool
Frozen yoghurt-reep
Fruitige groene gazpacho met pikante pitjes
Gebakken portobello’s met puy-linzen
Gebakken rijst met sticky teriyaki-tofoe
Gegratineerde prei en kool met noten
Gegrilde erwten en lente-ui met munt en sojascheuten
Gepekelde aubergines
Gepocheerde peer met citroencrème, kardemomijs en een mueslicrumble
Geroosterde aardappelsalade
Geroosterde Pompoen met Champignons, Tempeh Scramble & Gebakken appeltjes
Gevulde pasta met pesto en spinazie
Gevulde wraps met geroosterde groenten, hummus & tzatziki
Gevulde zoete aardappels met homemade cashew-kaassaus, geroosterde kikkererwten en guacamole
Gezonde macaroni
Gezonde snelle lunchsalade
Gouden pompoencurry
Groentecurry met gepimpte rijst
Guilt Free Ketchupcurry (grootkeukenrecept)
Hapjes van gerookte ‘zalm’ met ‘roomkaas’, kappertjes en dille
Het ultieme wintergebraad
In de oven gebakken pompoen en sjalotten met merguez-kikkererwten
Jack's no tuna
Kastanjecake met botercrème
Kimchi
Kokos-crème-brûlée
Kokos-pompoenrijst uit de oven
Lauwwarme salade met zoete aardappel
Linzen amarant soep
Linzenrol met zongedroogde tomaten & verse koriander
Mezze
Nacho’s van zoete aardappel met zure macadamiaroom
Notenmylk: amandel
Notenmylk: cashew
Notenmylk: hazelnoot
Nutella granola
Open lasagne van watermeloen, venkelcarpaccio, dille, babyspinazie, gele kerstomaat en citroen
Open ravioli met ricotta
Orecchiette met broccoli en pijnboompitten
Pasta e fagioli
Pasta met gebakken radijsjes, asperges en pesto van radijzenloof
Penne al pomodoro met veggie tonijn
Pittige linzensoep
Pittige warme krieltjessalade
Pizza met artisjokharten
Pompoenspaghetti
Prei-champignonpasteitjes
Puddingplantjes
Rabarbercouscous met een scherp randje
Ravioli met pompoen-walnootvulling & salieboter
Ribollita
Rode linzenballetjes met citroenmelissesaus
Rodekoolsalade
Rolletjes van bloemkoolbladeren met roosjes
Romige tahinsaus - Dressing voor maaltijdsalade (grootkeukenrecept)
Salade met quinoa, amandel en munt
Salade Tel Aviv
Seaside burgers met tartaarsaus
Spaghetti Meatlessballs
Spinazie- en aardappelschotel met een Indiase twist
Stoof met venkel, nieuwe aardappel en tomaat
Supergroentesoep met citroen
Taco van jackfruit, paprikasaus en zure room van cashew
Thaise maïssoep met pittige groentechips
Tofupesto
Tortillaschaaltjes voor de hele familie
Tropisch ontbijttaartje
Vegan kaasrolletjes met sinaasappel-vijgenchutney
Vegan mac ’n cheese met shiitake en granola
Vegan mozzarella
Vegan plaattaart met rucola & tamari vinaigrette provençale
Vegan snickersrepen
Veganaise met gember, rode peper & limoen.
Warme fruitcrumble
Warme salade met aardse groenten
Wintersalade, geglaceerde worteltjes met dukkah en aardappelpuree
Worteltaart met citroencrème
Yakisoba
Zilte portobello, geprakte aardappelen met lamsoor, dulse mayonaise, zeekraal
Zoete aardappel 'Hasselback' met 'zure room' en veenbessen
Zoete aardappel-koekjes met limoen en avocado
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Become a supporter
Vrijwilliger worden
Support us
Subscribe for the newsletter