wrapper
Veggie bij Horeca Forma
Horeca Forma organiseert op regelmatige basis veggie workshops. Ontdek het aanbod hier. Tijdens de workshops wordt ook het Vegucation materiaal gebruikt dat EVA voor horeca chefs en leerkrachten in hotelscholen heeft ontwikkeld.
Gratis gids en recepten
Digitale gids: Veggie Voor Chefs
Hoe geef je voldoende smaak aan veggie gerechten? Moet je vlees altijd vervangen door veggieburgers? Hoe vervang je kaas in plantaardige gerechten? En hoe zorg je ervoor dat jouw veggie aanbod goed verkoopt?
In EVA’s gloednieuwe digitale gids Veggie Voor Chefs leer je alles wat je als chef moet weten om lekker, makkelijk én betaalbaar plantaardig te koken. De gids is opgebouwd uit vier hoofdstukken, die samen een stappenplan voor een succesvol veggie verhaal vormen. Wie de vier stappen doorlopen heeft, heeft de veggie code gekraakt.
Nieuwsbrief
Zo'n 6 keer per jaar verzenden we een nieuwsbrief speciaal toegespitst op foodprofessionals. We brengen je op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en delen ons recentste recepten. Schrijf je hier in.
Je restaurant in de kijker via EVA
Wil je dat jouw restaurant wordt opgenomen in de database of wil EVA-kortinggever worden?
Mail info@evavzw.be en Maureen helpt je graag verder.