wrapper

V-Label op jouw product

EVA beheert en controleert het V-label in België, terwijl verwante organisaties dat doen voor andere landen in Europa. Bedrijven met een licentie kunnen het keurmerk gebruiken in alle landen waar ze naar exporteren.

Ontdek alles over het V-Label, en hoe je het op jouw product krijgt, op www.v-label.eu.
Voor meer vragen kan je terecht bij be@v-label.eu

Wat is het?
Aan welke voorwaarden moet mijn product voldoen?
Hoe werkt het?

Download hier de folder over het V-Label.

Adverteer in onze publicaties

Naast het driemaandelijks EVA magazine, brengen we regelmatig verschillende publicaties uit rond plantaardige voeding. Heb je interesse om hierin te adverteren? Of heb je een voorstel om op een andere manier samen te werken rond onze publicaties? Neem dan contact op annemarie@evavzw.be

Ontdek hier het overzicht van al onze publicaties.

EVA Partners

EVA werkt samen met verschillende producenten van veggie voeding aan een mens- , dier- , en milieuvriendelijke samenleving.

De groeiende vraag vanuit de maatschappij naar meer plantaardige producten, verbindt EVA met de kant van het aanbod. Daarvoor gaan we partnerships aan met producenten en verdelers/distributeurs van plantaardige producten. Wilt u weten wat EVA voor uw bedrijf kan doen? Contacteer Annemarie IJkema: annemarie@evavzw.be, tel: 0475 54 00 87

EVA werkt op verschillende manier samen met:

Lima
Verstegen
Bonduelle
Bigtrees
Sodexo
Qbus
VDK
Aramark
Greenway
Alpro

Next Food Chain

Next Food Chain is het eerste bedrijfsnetwerk rond plantaardige voeding in Vlaanderen. Het werd opgericht door EVA vzw en Bond Beter Leefmilieu.

Het netwerk streeft ernaar om van plantaardige voeding de vanzelfsprekende keuze te maken, van het veld tot op het bord. In het netwerk brengen we spelers uit de hele voedselketen samen en zetten we een nieuwe dynamiek in gang. Zo geven we een toekomst vorm die beter is voor mens, milieu en dier.

Het netwerk richt zich op het samenbrengen van bedrijven die actief zijn of willen worden in de plantaardige voedingssector. Dit kunnen stakeholders zijn uit de hele keten: groenteproducenten, -veilingen en -verwerkers, producenten van plantaardige vlees- of zuivelvervangers, tot retailers en cateraars. We betrekken ook kennisinstellingen, universiteiten en andere organisaties actief rond gezonde en duurzame voeding.

Wil jij ook deel uitmaken van dit netwerk? Dat kan! Mail naar info@nextfoodchain.be of neem een kijkje op de Next Food Chain website.