Nu in het magazine

In deze editie van het EVA-magazine vieren we ons 20-jarig bestaan.

Dit doen we door terug te blikken op 20 mooie jaren. Ook geven we een sneak peak van onze plannen voor de komende 20 jaar.

In de rubriek Korte Knipsels vertellen we je wat meer over de VeggieChallenge, EVA’s Very Interesting Birthday Party en onze tips voor tijdens de corona crisis.

Maak kennis met de Nederlandse viroloog Peter Rottier. Veertig jaar lang deed hij onderzoek naar coronavirussen. In een uitgebreid interview licht hij de link tussen de veehouderij en de corona-crisis uit. Hij hoopt dat COVID-19 eindelijk voor een kentering zorgt.

We gaan ook op culinaire reis naar Italië, met gerechten zoals crostini, carpaccio van tomaat, citroen–tijm sorbet en meer. Al deze heerlijke recepten komen uit het boek Plant based Italian van Luna Trapani.

In de Try Vegan-special houden we het Belgisch en toveren we 5 lekkere gerechten met bier op tafel. Leer onder andere hoe je vegan balletjes met krieken, Vlaamse stoverij en chocoladecake met donker bier klaarmaakt.

Hoe je in je eigen huis en tuin op vakantie kan, dat leggen we helemaal uit. Haal je picknickmand al maar boven!

Verder kan je genieten van onze kookboek- en resto recensies. In onze Okara-special geven we je twee toprecepten die dit nieuwe product gebruiken. Bovendien geven we je ook nog shopping tips en nieuwe vegan producten in de supermarkt mee.

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Zomer 2020

Lente 2020

Winter 2019

Herfst 2019

Lente 2019

Zomer 2019

Winter 2018

Herfst 2018

EVA Magazine 71

Zomer 2018

Lente 2018

EVA Magazine 69 lente 2018

Winter 2017

EVA Magazine ledenblad

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2015

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Lente 2016

Winter 2015