Nu in het magazine

In deze editie van het EVA-magazine geven we tips en inspiratie voor een plantaardige lunchbox. Want nu we weer naar school, of naar het werk gaan, is variatie in de brooddoos wel welkom! Zjef De Loose ontwikkelde vijf lunchrecepten inclusief een heleboel varianten, en Laurence Uvin van Planttribe.be bracht de creaties in beeld.

Meer 'terug naar school' in de actua-rubriek. We vertellen er over ons project met BOS+ 'Andermaal', waarmee we jonge chefs op hotelscholen leren om veggie en vegan te koken.

Verre reizen behoren nog even niet tot de mogelijkheden, maar dat kan de pret niet drukken. In een verrassend citytripartikel nemen we je mee naar... Luik! Want ook aan de andere kant van de taalgrens vind je heel wat verborgen parels en vegan friendly adresjes. En je kan er gewoon met de trein naartoe.

In een extra actua-special werpen we licht op de diverse gezichten van de plantaardige keuken. Want het idee dat veganisme een exclusief witte, Westerse beweging is, strookt helemaal niet met de realiteit. We delen onze favoriete vegan influencers, chefs en activisten van over de hele wereld en doen er nog wat gratis kookboektips bovenop.

Meer tips voor kookboeken krijg je in de shoppenrubriek. En ook de resto- en boekrecensies, veelgestelde vragen en easy-peasy-vegan tips mogen niet ontbreken in dit magazine.

Veel lees- en kookplezier!

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Herfst 2020

Zomer 2020

Lente 2020

Winter 2019

Herfst 2019

Lente 2019

Zomer 2019

Winter 2018

Herfst 2018

EVA Magazine 71

Zomer 2018

Lente 2018

EVA Magazine 69 lente 2018

Winter 2017

EVA Magazine ledenblad

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2015

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Lente 2016

Winter 2015