Nouvelles

Melk, room en yoghurt vervangen door een plantaardig alternatief is makkelijker dan je denkt. En zelfs voor vegan kaas bestaan er steeds meer mogelijkheden. Zelf maken of kopen in de supermarkt? Aan jou de keuze!
Nouvelles - 31 Mai '23 - Commentaires
Découvrez quelques-uns de nos produits printaniers préférés bénéficiant du V-Label ! Des burgers végétaux aux desserts, nous avons rassemblé d’excellentes options qui satisferont les adeptes d’une alimentation végétale ou flexitarienne.
Nouvelles - 4 Mai '23 - Commentaires
Het was een bewolkte maand maart, maar de zon scheen alvast in het bord van de meer dan 6 500 deelnemers van de VeggieChallenge! We blikken graag terug op het prachtig parcours dat we samen met jullie hebben afgelegd.
Nouvelles - 27 Avril '23 - Commentaires
Een nieuwe white paper van V-Label onthult dat de meerderheid van de Europese retailers samenwerkt met V-Label voor hun aanbod van plantaardige producten van één van hun private labels. V-Label certificeert wereldwijd meer dan 50.000 producten van meer dan 4.300 licentiehouders en heeft een onbetwistbare marktleiderspositie in verschillende landen.
Nouvelles - 24 Avril '23 - Commentaires
Op zoek naar professionele begeleiding bij het aanbieden van lekkere en betaalbare veggie opties in jouw werking? EVA/ProVeg staat voor je klaar met workshops, consultancy en infosessies op maat. Bovendien zijn er voor leerkrachten in hotelscholen opleidingen op maat met het project Andermaal. Ontdek ons aanbod en neem een kijkje in onze Veggie Voor Chefs gids om de veggie code te kraken!
Nouvelles - 11 Avril '23 - Commentaires
Tijdens de VeggieChallenge van EVA/ProVeg vzw beweegt er heel wat. Tijdens onze campagne werken we dit jaar ook samen met Solucious, groothandel voor horeca en grootkeukens. Solucious helpt foodprofessionals graag op weg om wat meer plantaardige gerechten op het menu te zetten. Ontdek in dit artikel hoe zij het aanpakken.
Nouvelles - 6 Avril '23 - Commentaires

Pages