Contact
Foodprofessionals
Nouvelles
Activités
Partenariats
Qui sommes-nous?
nl
fr
Terme de recherche
Nos actions
Jeudi Veggie
Que faire?
Pourquoi veggie
Nos recettes
Au resto
Search
Open menu
Vous êtes ici
EVA asbl
a
Nos recettes
a
Amuse-bouche
Amuse-bouche
Porridge du lendemain spéculoos-noix de pécan
Fleurettes de chou-fleur croustillantes avec sauce tartare épicée
Crispy bloemkoolroosjes met kruidige tartaarsaus
Open ravioli met ricotta
Bruchetta van zoete aardappel
Lauwe salade van belugalinzen, driekleurwortel, loofpesto, crumble van olijven
Ceviche van asperge met jalapeño en limoen - Michaël Vrijmoed
Sushi maki en onigiri met carrot lox
Polentafrietjes met bieslookmayo
KFC - Korean Fried Cauliflower
Share this page:
Avez-vous des commentaires à partager?
Contactez nous
Nom
*
Courriel
*
Vos commentaires
*
Leave this field blank