Bezoek EVA op Horeca Expo 2018

wrapper2

wrapper

Horeca Expo

Vanaf 18 november is het weer zover. Dan strijkt de beurs voor de Vlaamse horeca en grootkeukens Horeca Expo neer in Flanders Expo Gent. Op donderdag 22 november is EVA er ook bij met drie kookdemo's van ervaren chefs. Zij zullen grootkeukens, horeca en leerkrachten van hotelscholen laten zien én proeven dat de plantaardige keuken net zo veelzijdig en lekker is. Want de vraag naar lekker plantaardig eten op restaurant stijgt met de dag.

Op het menu

Tussen 12u en 14u geeft EVA aansluitend drie kookdemo's:

  • Demo 1: Veggie Voor Cateraars (voor grootkeuken en cateringmedewerkers) - EVA chef Ann Veeckman
  • Demo 2: Try Vegan voor cateraars (voor grootkeuken en cateringmedewerkers) - EVA chef Ann Veeckman.
    Testimonial van cateraar(s) die deelgenomen hebben aan Try Vegan
  • Demo 3: Vegucation (voor horeca-chefs en hotelschoolleerkrachten) - Kris De Roy van Hofke van Bazel, Beste Benelux Groenterestaurant 2017-2018 en 1 ster Michelin.

Van 14u tot 14u30 is er een netwerkmoment.

De kookdemo's vinden plaats in de demokeuken van hal 8. Inschrijven kan via het formulier dat u hieronder vindt.

Partners

De kookdemo's op Horeca Expo worden mede mogelijk gemaakt door Alpro, Verstegen en Bonduelle.

27/09/2018