De kookworkshops van EVA zijn terug, deze keer in een online jasje! Wil jij graag nieuwe plantaardige gerechten leren maken? Of wat dacht je van heerlijke desserts om je vingers van af te likken? Ontdek samen met ons hoe gevarieerd plantaardig eten wel kan zijn.
Zin om er op uit te trekken maar niet te ver weg? Ook ons klein landje heeft een heleboel unieke, vegan friendly plekjes om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten in Brussel.
De Happytariër is het nieuwste kookboek van Jorun Verheyden, zaakvoerder van het vegetarische cateringbedrijf Vegabites. Met dit werk is ze niet aan haar proefstuk toe, want eerder schreef ze namelijk al vier boeken.
Wil je graag minder eieren eten? Of ben je allergisch aan eieren? Geen nood, er zijn heel wat alternatieven die je kunt gebruiken zowel in zoet gebak als in hartige gerechten zoals quiche.
‘De eetwijze(r), Onzin en onwaarheden over eten ontmaskerd’, is een boek geschreven door Anthony Warner, professioneel kok met een opleiding biochemie in een ver verleden.