wrapper

Onze plantaardige kookworkshops

We bieden drie verschillende niveaus aan: voor mensen die nog niet vertrouwd zijn met de veggie keuken en snelle gerechten willen maken met ingrediënten uit de supermarkt, voor mensen die al af en toe veggie koken, maar op zoek zijn naar meer inspiratie en wel eens minder gekende ingrediënten uit de biowinkel willen proberen, of voor mensen die al goed vertrouwd zijn met de veggie keuken en een stapje verder willen gaan en bijvoorbeeld notenkazen en vegan desserts willen leren maken. Je bent welkom in elke kookworkshop natuurlijk. Je hebt geen bijzondere voorkennis nodig. De kooklesgevers passen het menu, de info en de producten van de kookworkshop aan, aan het niveau.

Elke kookworkshops kent een thema waarrond we werken zoals Veggie Lunchbox, Vettig Veggie, Fair Trade, Seizoensgroenten,... Geef gerust je suggesties en we bekijken de mogelijkheden.
Geen twee kookworkshops zijn dezelfde. Tenzij anders aangegeven, maken we steeds een volledig menu: minstens twee aperohapjes of voorgerechten, twee hoofdgerechten en een bijgerecht of dessert. Alle gerechten zijn plantaardig.

Wil je graag een veggie kookworkshop voor je bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met Melanie via melanie@evavzw.be. Wil je graag kookworkshops geven bij EVA? Neem dan contact op met Isabel via Isabel@evavzw.be. Wil je iemand een kookworkshop kado geven? Neem dan contact op met Laure via Laure@evavzw.be.

De kookworkshops worden mede mogelijk gemaakt door ­LIMA

Data & Inschrijven

Dit is een overzicht van kookworkshops die door ons georganiseerd worden. Je kan eenvoudig online inschrijven.

Om een verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken, lassen wij tot eind juni alle publieke activiteiten af. Inschrijven voor kookworkshops in deze periode is dus niet mogelijk. We zien je uiteraard graag terug op de kookworkshops die we na deze periode organiseren.

Geen workshops gepland.

Anders inschrijven

Voor de volgende kookworkshops schrijf je op een andere manier in. Klik door naar de kookworkshop van jouw keuze en ontdek hoe je kan deelnemen.

Kijk ook eens naar het volledige aanbod van vegetarische kookworkshops, want daar vind je ook kookworkshops van andere organisaties.