wrapper

Onze plantaardige kookworkshops

We bieden drie verschillende niveaus aan: voor mensen die nog niet vertrouwd zijn met de veggie keuken en snelle gerechten willen maken met ingrediënten uit de supermarkt, voor mensen die al af en toe veggie koken, maar op zoek zijn naar meer inspiratie en wel eens minder gekende ingrediënten uit de biowinkel willen proberen, of voor mensen die al goed vertrouwd zijn met de veggie keuken en een stapje verder willen gaan en bijvoorbeeld notenkazen en vegan desserts willen leren maken. Je bent welkom in elke kookworkshop natuurlijk. Je hebt geen bijzondere voorkennis nodig. De kooklesgevers passen het menu, de info en de producten van de kookworkshop aan, aan het niveau.

Elke kookworkshops kent een thema waarrond we werken zoals Veggie Lunchbox, Vettig Veggie, Fair Trade, Seizoensgroenten,... Geef gerust je suggesties en we bekijken de mogelijkheden.
Geen twee kookworkshops zijn dezelfde. Tenzij anders aangegeven, maken we steeds een volledig menu: minstens twee aperohapjes of voorgerechten, twee hoofdgerechten en een bijgerecht of dessert. Alle gerechten zijn plantaardig.

Wil je graag een veggie kookworkshop voor je bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met Melanie via melanie@evavzw.be. Wil je graag kookworkshops geven bij EVA? Neem dan contact op met Isabel via Isabel@evavzw.be. Wil je iemand een kookworkshop kado geven? Neem dan contact op met Laure via Laure@evavzw.be.

De kookworkshops worden mede mogelijk gemaakt door ­LIMA

Data 2019

Mei
Maandag 27 mei: Kookworkshop Cashewnoten, Gent

Juni
Donderdag 6 juni: Kookworkshop Vegan Lunchbox, Hoeselt NOG VRIJE PLAATSEN
Donderdag 6 juni: Kookworkshop Grillen Zonder Kippenbillen, Gent
Donderdag 6 juni: Kookworkshop viva vegan Italiaans, Leuven NOG VRIJE PLAATSEN
Zaterdag 15 juni: Kookworkshop Veggie BBQ, Poperinge NOG VRIJE PLAATSEN
Dinsdag 25 juni: Kookworkshop veganproof kamperen, Gent NOG VRIJE PLAATSEN
Donderdag 27 juni: Kookworkshop Frisse Zomergerechten, Gent NOG VRIJE PLAATSEN

Kijk ook eens naar het aanbod van vegetarische kookworkshops van andere organisaties.