• Contact
  • Foodprofessionals
  • Nieuws
  • Activiteiten
  • Partnerships
  • Over ons
  • fr
  • nl
Word Supporter
  • Wat wij doen
  • Wat kan jij doen?
  • Waarom plantaardig
  • Onze recepten
  • Uit eten
Search Open menu

U bent hier

Home a Onze recepten a Lang

Lang

Plat au four à la Florentine - ou plat au four aux haricots blancs, épinards et crème (grootkeukenrecept)

Pain de viande “No beef” (La recette pour les cuisines industrielles)

Polenta rôtie, sauce tomate espagnole avec épinards et haricots borlotti, amandes effilées(La recette pour les cuisines industrielles)

Ovenschotel met witte bonen, spinazie en room (grootkeukenrecept)

No Beef Gehaktbrood (grootkeukenrecept)

Gebakken polenta, Spaanse tomatensaus met spinazie en borlottibonen, amandelschilfers. (grootkeukengerecht)

Gâteau glacé tricolore à la vanille et aux spéculoos

Tricolore ijstaartje met vanille en speculoos

L'ultime rôti d'hiver

Het ultieme wintergebraad

Raviolis sans gluten au potiron-noix et beurre de sauge

Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?Laat het weten
  • Become a supporter
  • Vrijwilliger worden
  • Support us
  • Starten
    • Veelgestelde vragen
    • Eenvoudige recepten
    • Workshops
    • Activiteiten
    • Privacy
  • Helpen
    • Word vrijwilliger
    • Geef jouw steun
    • Lokale groepen
  • Samenwerken
    • Producenten
    • Verdelers
  • Supporters
    • word supporter
    • Doe een gift
    • Veelgestelde vragen

EVA vzw

Steendam 84, 9000 Gent
info@evavzw.be - 09 329.68.51
IBAN: BE53 5230 8011 0153 - BIC: TRIOBEBB - BTW: BE0472264096
Facebook Twitter Instagram Pinterest
  • fr
Site by WIENI
Hosting by
Stone.is