wrapper

Webinar Veggiechallenge 2021

Overweeg je om gezonder te eten? Heb je daarbij al gedacht aan een plantaardige levensstijl? Als je gezondheid jouw drijfveer is om voor plantaardige voeding te kiezen, weet dan welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft.

Schrijf je in voor:
⏩ Donderdag 11 februari 2021 om 20u:
Diëtiste Isabelle de Nobel legt uit: hoe start je met de VeggieChallenge?
Isabelle de Nobel geeft je een uitgebreide basis mee van een gezond, plantaardig eetpatroon. Isabelle is een gediplomeerd voedings- en dieetkundige die advies geeft in het ontwikkelen van een evenwichtig eetgedrag en een gezonde levensstijl.
Iedereen is gratis welkom na inschrijven:
Facebook: https://www.facebook.com/events/155775426025022
Inschrijving: https://isabelle-yoga.webinargeek.com/veggiechallenge-1

⏩ Maandag 1 maart start de VeggieChallenge, een uitdaging van dertig dagen minder vlees. Maak een gezonde start en ontvang gratis tips, recepten en ondersteuning. Info en inschrijving: https://www.evavzw.be/veggiechallenge/

⏩ Donderdag 11 maart 2021 om 20u:
VeggieChallenge dag 11: Stel jouw vragen aan diëtiste Isabelle de Nobel !
De eerste stap richting meer plantaardig eten is gezet. Goed bezig! Zit je met vragen? Hoe eet ik elke dag gevarieerd zonder vlees? Hoe zorg ik ervoor dat ik gezond blijf en geen tekorten krijg?
Plantaardig diëtiste Isabelle de Nobel geeft uitgebreid antwoord op jouw vragen. Isabelle is een gediplomeerd voedings- en dieetkundige die advies geeft in het ontwikkelen van een evenwichtig eetgedrag en een gezonde levensstijl.
Iedereen is gratis welkom na inschrijven:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/226349172376848
Inschrijving: https://isabelle-yoga.webinargeek.com/veggiechallenge-2

Activiteitenkalender

2021 - Activiteiten in Limburg en online

Februari 2021

Maart 2021

April 2021

Mei 2021

Juni 2021

 • Donderdag 10 juni: Gratis Webinar Hoe gezond en evenwichtig plantaardig eten met diëtiste van EVAvzw Evelyne Mertens. Meer info en inschrijvingen via https://www.cm.be/selfservice/agenda#/activity/12462/detail
 • Juli 2021

  Augustus 2021

  September 2021

  * Is er een activiteit die er nog bij kan, laat iets weten door te mailen naar limburg@evavzw.be
  Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Echter is alles onder voorbehoud (corona-maatregelen). Meer info vind je terug in de gegeven links.
  Bezoek ook de Facebookpagina Eva Limburg !

  Nieuwsbrief

  .

  Take away, resto's en winkels

  Het zoeken naar veggie en vegan in Limburg kan lijken op een schattenzoektocht. Deze gids helpt je op weg! Voor suggesties kan je mailen naar evavzw.limburg@gmail.com