Nu in het magazine

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent voor velen dat de routine van het werk-/schoolleven weer begint. Met de culispecial leer je in dertig minuten vegan gerechten op tafel zetten waar het hele gezin van smult. En ook met de recepten uit het Bosh!-kookboek maak je iedereen blij.

Dat veggie op school een belangrijk punt op de EVA-agenda is, lees je in de Actuarubriek. Daar vertellen we hoe we samen met Leefmilieu Brussel en Brusselse keuken werken aan meer veggiegerechten voor Brusselse kinderen en jongeren.

Waarom dat zo belangrijk is, vertelt professor biologie Ivan Janssens in een interview. Hij praat over de impact van de vleesindustrie op het milieu, en kijkt vooruit naar mogelijke oplossingen.

In de herfst staat er ook heel wat vegan fun op het programma! In oktober lanceren we een nieuwe editie van Try Vegan, de campagne waarin we je samen met BE Vegan op weg helpen richting de plantaardige keuken. En ook over VeggieWorld (17 & 18/11) lees je alles in dit nummer.

Veel leesplezier!

EVA Magazine 71

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Nu in het magazine

EVA Magazine 71

Zomer 2018

Lente 2018

EVA Magazine 69 lente 2018

Winter 2017

EVA Magazine ledenblad

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2015

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Lente 2016

Winter 2015