Nu in het magazine

Hoe beter de zomer te vieren dan met een BBQ of tuinfeest?! EVA Magazine inspireert je met veggie gerechten waar al je vrienden en familie op slag vrolijk van worden. En ook met de recepten uit het kookboek van het olijke Happy Pear-duo tover je instant happiness op je bord.

In een interview vertelt Sam De Bruyn over zijn visie op een plantaardige levensstijl. Met een open geest, een grote portie positiviteit en vooral door 'gewoon zichzelf te zijn', hoopt hij dat meer mensen in de toekomst de weg naar de plantaardige keuken vinden.

Voor wie nog wat hulp in die zoektocht kan gebruiken, is er het artikel 'hoe je vleeslust te overwinnen'. We werpen een blik in de menselijk psyche om de oorsprong van onze vleeslust te achterhalen én je met een paar simpele trucjes op weg helpen.

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Nu in het magazine

Lente 2017

EVA Magazine 69 lente 2018

Winter 2017

EVA Magazine ledenblad

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2015

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Lente 2016

Winter 2015