Nu in het magazine

De feestdagen staan voor de deur. En dat betekent: lekker eten, gezellig samen zijn met vrienden en familie en... cadeautjes!

In de culinaire special kiezen we feestelijke gerechten uit het Try Vegan-kookboek 'Vandaag Vegan'. Eenvoudige ingrediënten met een maximaal resultaat. Voor wie het wat experimenteler mag, zijn er de recepten van Nicolas Decloedt. Zijn pure, verfijnde plantaardige gerechten zijn een streling voor het oog en de tong.

Nog op zoek naar kerstcadeaus waar je je vrienden, de planeet én de dieren blij mee maakt? Blader snel naar de cadeautjesspecial. Dierenvriend, hippe vogel of keukenprins(es): er is voor ieder wat wils!

In de Actua-rubriek blikken we terug op 2018 bij EVA. Alle activiteiten, deelnemers aan campagnes en vrijwilligers op een rijtje zien staan is best indrukwekkend!

En ook van het interview met Lies De Flou krijgen we het spontaan warm vanbinnen. Nadat zij haar ogen opende voor het dierenleed in de zuivelindustrie, besloot ze zelf het heft in handen te nemen. Intussen schonk ze met haar melkgeitenopvang al ruim 140 bokjes een nieuw leven. Chapeau!

Schenk jezelf een tasje warme chocolademelk in, schuif wat dichter bij het haardvuur en geniet van alles wat het nieuwe magazine je te bieden heeft.

Fijne feestdagen!

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Nu in het magazine

Herfst 2018

EVA Magazine 71

Zomer 2018

Lente 2018

EVA Magazine 69 lente 2018

Winter 2017

EVA Magazine ledenblad

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2015

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Lente 2016

Winter 2015