Nu in het magazine

In deze editie van het EVA-magazine maken we kennis met Bert Samyn, die het verhaal achter zijn bio-vegan boerderij Lincelam vertelt.

In de rubriek Korte Knipsels vertellen we je wat meer over EVA wordt 20, de VeggieChallenge, de Week van het Konijn, ons onderzoek naar het plantaardig aanbod in de Belgische supermarkten en de resultaten van het onderzoek dat marktonderzoeksbureau iVOX voor ons uitvoerde.

Maak kennis met Vegan Vibes in onze culispecial: een boek van Lisa Steltenpoel met evidence-based voedingsinformatie, een overzicht van alle vitaminen en mineralen, een voedingsstoffen-checklist en allerlei
praktische handvatten en goede tips. Leer onder andere hoe je speculaas-pecan overnight oats en romige noedels in kerriesaus maakt.

We gaan op culinaire wereldreis in de Try Vegan special met heerlijke gerechten uit Japan, India, Turkije, Griekenland en Rusland.

Voor vegan eten hoef je trouwens niet op wereldreis te gaan, ook in onze eigen hoofdstad is vegan booming. Ontdek er meer over in het Vegan in Brussel artikel.

Verder kan je natuurlijk ook genieten van onze kookboek- en restorecensies. Bovendien geven we ook nog tips over welke documentaires je kan bekijken en stellen we je voor aan EVA-leden Eveline Versluys en Isabel en Stefaan.

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Lente 2020

Winter 2019

Herfst 2019

Zomer 2019

Lente 2019

Winter 2018

Herfst 2018

EVA Magazine 71

Zomer 2018

Lente 2018

EVA Magazine 69 lente 2018

Winter 2017

EVA Magazine ledenblad

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2015

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Lente 2016

Winter 2015