Nu in het magazine
In deze editie van het EVA-magazine geven we tips en inspiratie voor een plantaardige lunchbox. Want nu we weer naar school, of naar het werk gaan, is variatie in de brooddoos wel welkom! Zjef De Loose ontwikkelde vijf lunchrecepten inclusief een heleboel varianten, en Laurence Uvin van Planttribe.be bracht de creaties in beeld.
Meer 'terug naar school' in de actua-rubriek. We vertellen er over ons project met BOS+ 'Andermaal', waarmee we jonge chefs op hotelscholen leren om veggie en vegan te koken.
Verre reizen behoren nog even niet tot de mogelijkheden, maar dat kan de pret niet drukken. In een verrassend citytripartikel nemen we je mee naar... Luik! Want ook aan de andere kant van de taalgrens vind je heel wat verborgen parels en vegan friendly adresjes. En je kan er gewoon met de trein naartoe.
In een extra actua-special werpen we licht op de diverse gezichten van de plantaardige keuken. Want het idee dat veganisme een exclusief witte, Westerse beweging is, strookt helemaal niet met de realiteit. We delen onze favoriete vegan influencers, chefs en activisten van over de hele wereld en doen er nog wat gratis kookboektips bovenop.
Meer tips voor kookboeken krijg je in de shoppenrubriek. En ook de resto- en boekrecensies, veelgestelde vragen en easy-peasy-vegan tips mogen niet ontbreken in dit magazine.
Veel lees- en kookplezier!
