wrapper

Infostand Bio-Planet Dagen Zonder Vlees

In kader van de campagne Dagen Zonder Vlees die tijdens de Vastenperiode loopt, werkt EVA Mechelen samen met de Bio-Planet. Op zaterdag 19 maart ontmoet je in de winkel enkele mensen van EVA Mechelen in hun infostand. Je kan er terecht voor allerlei info over vegetarisch koken en eten en je kan proeven van verschillende veggie hapjes die ter plaatse worden bereid.

Datum: 19 maart, 10u-18u
Locatie: Bio-Planet Mechelen, Battelsesteenweg 68, Mechelen

Restaurantactie Langste Veggietafel

Na het succes van vorige jaren, organiseren we binnenkort weer een restaurantactie in de aanloop naar de Langste Veggietafel, die we samen met Mechelen Klimaatstad organiseren. Onze actie valt dit jaar samen met Dagen Zonder Vlees, van 10 februari tot 26 maart.

Wie in deze periode vegetarisch eet in één van de deelnemende horecazaken, maakt kans op een VIP-diner voor 2 personen op de Langste Veggietafel.

Wat moet je doen? Heel eenvoudig: je gaat eten in een van deelnemende horecazaken, je bestelt een vegetarisch gerecht en vult het wedstrijdformulier in. Na afloop van de actie trekt een onschuldige hand 5 winnaars. Hopelijk mogen we jou opbellen met het goede nieuws dat je op donderdag 7 april mag aanschuiven aan de VIP-tafel op de Grote Markt van Mechelen.

De deelnemende horecazaken zijn:

Langste veggietafel 2016

Op donderdag 7 april 2016 organiseren Mechelen Klimaatstad en EVA Mechelen met steun van de Stad Mechelen voor de achtste maal de Langste Veggietafel.

Breng je vegetarische en afvalarme picknick mee en geniet samen met vrienden, familie en buren van gezellig samen eten op de Grote Markt van Mechelen.

Ter plaatse kunnen drank, dessert en eventueel ook een maaltijd worden verkregen tegen democratische prijzen.

We voorzien ook kinderanimatie en een streepje muziek.

Datum: donderdag 7 april van 17:30 tot 19:30
Locatie: Grote Markt Mechelen
Inkom: Gratis

Contacteer ons

Heb je een vraag? Wil je graag vrijwilliger worden? Eén adres: mechelen@evavzw.be!

Houd ook onze facebookpagina in de gaten!