Nieuws

Tijdens de VeggieChallenge van EVA/ProVeg vzw beweegt er heel wat. Tijdens onze campagne werken we dit jaar ook samen met Solucious, groothandel voor horeca en grootkeukens. Solucious helpt foodprofessionals graag op weg om wat meer plantaardige gerechten op het menu te zetten. Ontdek in dit artikel hoe zij het aanpakken.
Nieuws - 28 maart '23 - Reacties
Op zoek naar professionele begeleiding bij het aanbieden van lekkere en betaalbare veggie opties in jouw werking? EVA/ProVeg staat voor je klaar met workshops, consultancy en infosessies op maat. Bovendien zijn er voor leerkrachten in hotelscholen opleidingen op maat met het project Andermaal. Ontdek ons aanbod en neem een kijkje in onze Veggie Voor Chefs gids om de veggie code te kraken!
Professionals - 23 maart '23 - Reacties
Van 20 tot 26 maart is het week van de diëtist!
Nieuws - 21 maart '23 - Reacties
Verrassend veel vegetarisch in jouw lokale shops!
Nieuws - 21 maart '23 - Reacties
ProVeg werft aan! Als beleidsmedewerker vrijwilligers & netwerker bouw je mee aan een gedragen vrijwilligersbeleid waar zowel medewerkers als vrijwilligers op kunnen terugvallen. Als netwerker van de beweging hou je de vinger aan de pols in het werkveld.
Nieuws - 20 maart '23 - Reacties
ProVeg werft aan! Als bewegingsmedewerker ben je verantwoordelijk voor een sterke verbinding en vlot contact met alle ProVeg-vrijwilligers.
Nieuws - 20 maart '23 - Reacties

Pagina's