Nieuws

Na het succes van het pop-up restaurant met Eetcafé Toreke in 2019 wordt het Veggiehuis tijdens de Gentse Feesten dit jaar opnieuw omgetoverd tot gelegenheidsrestaurant mét zomerterras. Je proeft er elke dag van vegan hoofdgerechten, homemade limonades & cocktails en desserts aan zachte prijsjes.
Nieuws - 6 juli '22 - Reacties
Blije gezichten, ontroerende speeches, lekkere hapjes en een stralende zon. Alle ingrediënten voor een geslaagd EVA-wordt-Proveg-lanceringsfeest waren aanwezig op woensdag 29 juni. In het bijzijn van onze partners, supporters, vrijwilligers, teamleden en enkele ProVeg-collega's blikten we terug op 22 jaar EVA en keken we vooruit naar de toekomst.
Nieuws - 5 juli '22 - Reacties
Als junior communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de communicatiestrategie naar consumenten. Je creëert content voor sociale media, nieuwsbrieven, de website en print media. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere communicatie-experts binnen het B2C en B2B communicatieteam van EVA/ProVeg en ProVeg International.
Nieuws - 30 juni '22 - Reacties
Het EVA/ProVeg-team is weer een collega rijker! Loïck focust vooral op onze projecten in Brussel en Franstalig België.
Nieuws - 29 juni '22 - Reacties
Koemelk wordt nog steeds volop gepromoot op school door de Europese Unie. Tijd om daar verandering in te brengen! Plantaardige organisaties, bedrijven en inwoners van de EU roepen de Europese Commissie op om verrijkte plantaardige melk toe te voegen aan de EU-schoolregeling.
Nieuws - 27 juni '22 - Reacties

Pagina's