Nieuws

EVA en BOS+ stellen voor: het Andermaal-kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst. Met ‘Andermaal’ gaven we de afgelopen twee schooljaren workshops in hotelscholen over heel Vlaanderen en Brussel waarin de leerlingen de plantaardige keuken ontdekten. De lekkerste recepten werden gebundeld in het kookboek, samen met culinaire tips en informatie over duurzaamheid.
Nieuws - 22 september '21 - Reacties
We’re Smart®, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 20 september de beste groenterestaurants ter wereld voor 2021 bekend. Bekijk hier de winnaars.
Nieuws - 22 september '21 - Reacties
Nooit meer inspiratieloos dankzij 'Lekker Plantaardig', de allereerste vegan scheurkalender ooit! Bestel je exemplaar voor 1 november en krijg 15% korting.
Nieuws - 21 september '21 - Reacties
1 oktober is het Wereld Veggiedag. De ideale gelegenheid om geen vlees of vis op het menu te zetten, maar je klanten een lekker veggie gerecht aan te bieden.
Nieuws - 15 september '21 - Reacties
1 oktober is het Wereld Veggiedag. De ideale gelegenheid om geen vlees of vis op het menu te zetten, maar voor iets lekker plantaardig te kiezen.
Nieuws - 14 september '21 - Reacties
Ah, september! De laatste maand van de zomer en ook de allereerste van het schooljaar. Een periode vol veranderingen dus, en misschien ook wel het ideale moment om deze nieuwe V-Label producten eens uit te testen. In een boekentasje, in een aktetas, in een fietstas of in een lunchbox: deze lekkernijen fleuren elke school-, werk- of andere dag zonder moeite op!
Nieuws - 9 september '21 - Reacties

Pagina's