Nieuws

Wat brengt 2023? Nieuwe collega's, nieuwe recepten en een hoop leuke activiteiten! In maart start opnieuw de VeggieChallenge, en het V-label team is sterker dan ooit.
Nieuws - 1 februari '23 - Reacties
Sinds kort mogen bedrijven in Europa huiskrekels (Acheta domesticus) gebruiken als ingrediënt in verschillende voedingsmiddelen. Dit zonder dat er aangeduid staat op de verpakking dat het product krekels bevat. Wat betekent dit voor de consument en wat met het V-Label?
Nieuws - 31 januari '23 - Reacties
Recent is in verschillende rapporten gespeculeerd dat de daling in verkoop in de plantaardige sector een teken zou zijn dat de vraag naar plantaardige alternatieven zijn hoogtepunt heeft bereikt. Hoewel de groei van de verkoop van plantaardige zuivel- en vleesvervangers in 2021 is vertraagd, wijst dit niet noodzakelijk op een daling van de verkoop in de industrie als geheel.
Nieuws - 30 januari '23 - Reacties
Hoe bied je voor elk onderdeel in je aanbod als foodservice dienstverlener een plantaardig alternatief aan? We bundelen een aantal gerechten hieronder zodat jouw werking vlot aan de slag kan.
Nieuws - 30 januari '23 - Reacties
ProVeg (het vroeger EVA vzw) is op zoek naar minstens 3 gedreven bestuurders die met hun netwerk, strategische kennis en expertise de organisatie naar een hoger niveau helpen tillen.
Nieuws - 18 januari '23 - Reacties
Naar jaarlijkse gewoonte blikken we terug op de afgelopen 12 maanden. In dit artikel: de meest gelezen artikels van 2022!
Nieuws - 27 december '22 - Reacties

Pagina's