Nieuws

En werk zo samen met duizenden anderen mee aan een betere wereld voor mens en dier.
Nieuws - 10 mei '21 - Reacties
EVA maakte een handig overzicht van de beste vleesvervangers voor restaurants en grootkeukens
Nieuws - 6 mei '21 - Reacties
In een nieuw rapport geeft de Hoge Gezondheidsraad haar advies over vegetarisch en veganistisch eten. Volgens de raad heeft een plantaardig dieet voordelen, maar is variatie belangrijk. Veganistisch eten wordt afgeraden voor zuigelingen en peuters onder de drie jaar en bij zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. EVA reageert.
Nieuws - 28 april '21 - Reacties
Het Departement Omgeving lanceert op 26 april 2021 samen met Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir en 64 partners, onder wie EVA, de ‘Green Deal Eiwitshift op ons bord’. Next Food Chain, het bedrijvennetwerk waar EVA een trekkersrol in speelt, is een van de initiatiefnemers.
Nieuws - 28 april '21 - Reacties

Zondag 9 mei zetten we alle mama’s in de bloemetjes. En neem dit maar letterlijk, want een boeket is sowieso ... een schot in de roos! Maar voor wie het iets meer óf iets anders mag zijn, delen we graag onze moederdagtips.

Nieuws - 28 april '21 - Reacties
De nieuwe Netflix-documentaire ‘Seaspiracy’ inspireert mensen wereldwijd om minder of geen vis te eten. Overbevissing, bijvangst, vervuiling, … De documentaire schetst geen fraai beeld over de visteelt. Over de accuraatheid van de cijfers bestaat discussie, maar dat doet geen afbreuk aan het feit dat minder of geen vis eten sowieso beter is voor het milieu, je gezondheid én de dieren. Laat jij vissen voortaan ook liever zwemmen in de zee? We helpen je op weg.
Nieuws - 26 april '21 - Reacties

Pagina's