Nieuws

Alles over vegan ijsjes: in de supermarkt, zelf gemaakt of vers geschept.
Nieuws - 17 juli '20 - Reacties
Iedere zomer nodigt De Standaard non-profitorganisaties en creatieve breinen uit om een originele advertentie te bedenken die hun boodschap kracht bijzet. De advertentie van EVA over de impact van veeteelt op watergebruik werd geselecteerd en haalde op maandag 13 juli de krant.
Nieuws - 13 juli '20 - Reacties
Zomer! Tijd om gezellig samen te barbecueën. En daar heb je geen vlees voor nodig. Ontdek hier veggie recepten die altijd werken en belangrijke tips om een succes te maken van een barbecue zonder vlees of vis.
Nieuws - 7 juli '20 - Reacties
Zin om erop uit te trekken maar niet te ver weg? Ook ons kleine landje heeft een heleboel unieke, vegan friendly plekjes om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten in Vlaams-Brabant.
Nieuws - 1 juli '20 - Reacties
Zin om er op uit te trekken maar niet te ver weg? Ook ons klein landje heeft een heleboel unieke, vegan friendly plekjes om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten in Brussel.
Nieuws - 30 juni '20 - Reacties
De Europese consument mist plantaardige kaas, kant-en-klaarmaaltijden, vis en alternatieven voor eieren het meest. Dat biedt kansen voor de plantaardige sector. Dit blijkt uit een groot nieuw onderzoek onder meer dan 6000 consumenten. In het onderzoek werden 6.221 consumenten gevraagd naar hun ervaring met het kopen en consumeren van plantaardige producten. De respondenten komen uit negen Europese landen, waaronder België.
Professionals - 30 juni '20 - Reacties

Pagina's