10 youtubekanalen om van te smullen

wrapper2

wrapper

EVA

Wist je al dat EVA zelf ook een youtubekanaal heeft? Naast leuke filmpjes over onze campagnes, vind je er ook recepten.

Pick Up Limes

Op Pick Up Limes vind je naast een heleboel recepten ook tips over andere meal prepping, reizen gezondheid en welness, maar de focus ligt wel op lekker plantaardig koken.

Tasty Vegetarian

De naam Tasty ken je vast wel van Facebook. Maar wist je dat er een aparte pagina bestaat voor Tasty's veggie gerechten? Ook op YouTube vind je een volledige lijst terug met alle veggie gerechten.

Mina Rome

Neem voor vegan inspiratie eens een kijkje bij Mina Rome. Ze maakt veel "what I eat in a day" video's, die je een realistisch beeld geven van welke plantaardige maaltijden anderen zoal eten op een dag. Want niet iedereen heeft tijd om elke dag uitgebreid te koken.

BOSH.TV

Het is je misschien al opgevallen dat wij fan zijn van BOSH. Maar hoe kan het ook anders? Minstens een keer per week posten zij de lekkerste recepten, die iedereen zullen smaken, niet alleen voor vegans dus!

Renske's recepten

Heb je je video's liever in het Nederlands? Neem eens een kijkje bij Renske's Recepten. Niet alle recepten zijn veggie of vegan maar een het merendeel is dat wel. Je kan er dus zeker terecht voor een heleboel inspiratie.

Julien Solomita

Zoek je naast recepten ook naar entertainment? Dan stellen we je graag voor aan Julien Solomita. De vegan en glutenvrije recepten die hij uitprobeert, lukken niet altijd onmiddellijk. Maar je kan er zeker van zijn dat je aan het eind van de video toch goed gelachen hebt en een heleboel hebt bijgeleerd over vegan en glutenvrij koken.

Cheap Lazy Vegan

Met zo weinig mogelijk tijd, moeite en ingrediënten, zo goedkoop mogelijk koken. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is Cheap Lazy Vegan zeker iets voor jou.

Avantgardevegan

Op de pagina van Avantgardevegan deelt Gaz Oakly zijn gezondheidstips en recepten met je. Hij maakt ook komaf met de mythe dat sport en plantaardig eten niet hand in hand kunnen gaan.

The Happy Pear

The Happy Pear uploadt twee video's per week. Een pluspunt: de video's zijn niet zo lang, daardoor kan je nog genieten van recepten en tips zonder direct een half uur te verliezen.

23/03/2020

Verticale tabs