12 vegan topkookboeken

wrapper2

wrapper

Ook binnen de kookboekenwereld wint vegan eten de laatste jaren enorm aan populariteit.
Wij zetten onze favorieten voor jou op een rijtje.

 • Cover

  De Groene Meisjes - Merel Wildschut en Jamie van Zijl

  In dit boek gaan de groene meisjes verder dan alleen voeding. Het is als het ware een handboek om vegan en duurzaam door het leven te gaan. Het boek staat boordevol tips en getuigenissen uit hun eigen groene leven.

 • Cover

  Grow, Eat, Share - Bart Poelvoorde, Hans Van der Fraenen, Marijke De Coninck en Tine Tomme

  In dit kookboek gaan we aan de slag met meer dan 120 plantaardige en suikervrije recepten. De ingrediënten zijn biologisch, regionaal en seizoensgebonden.

 • Cover

  Minimalist Baker everyday cooking - Dana Shultz

  De meeste recepten in dit boek zijn glutenvrij. De recepten bevatten ofwel maximum 10 ingrediënten, je kunt ze maken in één kom of duren maximum 30 minuten om klaar te maken.

 • Cover

  Deliciously Ella - Ella Woodward

  Toen Elle erg ziek werd en medicijnen niet konden baten, veranderde ze haar voedingspatroon drastisch. Ze at geen gluten, suiker of dierlijke producten meer. Dankzij deze switch overwon ze haar ziekte. Dit inspireerde haar, om haar ondervindingen samen te bundelen in een kookboek.

 • Cover

  The homemade vegan pantry the homemade vegan pantry: the art of making your own staples - Miyoko Schinner

  Leer je eigen vegan yoghurt, boter, granola en pizza maken. Dit kookboek is ideaal voor iedereen die het beu is om voorverpakte en verwerkte producten te kopen in de supermarkt.

 • Cover

  De Vegan Keuken: lekker eten voor een gezonde levensstijl - Love Food

  Dit Nederlandstalig kookboek leert je lekker en gezond plantaardig koken met veel kleur en smaak op je bord.

 • Cover

  Vegan: meer dan 130 veganistische recepten - Sue Quinn

  Dit boek is ideaal voor beginnende veganisten of voor mensen die er meer over willen leren. Ontdek hoe je honing, koemelk en boter vervangt en leer plantaardig koken. Van mayonaise tot heerlijke taarten.

 • Cover

  De vegarevolutie: de onmisbare gids voor veganistisch eten - Lisa Steltenpool

  In dit boek van de Nederlandse voedingsdeskundige Lisa Steltenpool biedt enerzijds uitleg over waarom een plantaardige levensstijl belangrijk is en anderzijds zet ze je meteen op weg door lekkere vegan recepten te bieden.

 • Cover

  Veganomicon - Isa Chandra Moskowitz & Terry Hope Romero

  Meer dan 250 recepten om je te voorzien van nieuwe inspiratie in de vegan keuken. De recepten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden en er staat bij hoe je het gerecht gluten- en sojavrij kunt maken of hoe je er een ‘low-fat’ gerecht van maakt.

 • Cover

  Vegan bible - Marie Laforêt

  Vegan Bible is het best verkochte vegan kookboek ooit in Frankrijk. Het boek daagt je uit om creatief te zijn met plantaardige ingrediënten. Ontbijt, lunch, diner, dessert, verjaardagen, picnics, barbecues,... alles komt aan bod!

 • Cover

  Chloe's Vegan Desserts - Chloe Coscarelli

  Verlang je naar heerlijke zoetigheden? Alle desserten komen aan bod in Chloe’s boek: ijs, taart, cupcakes, donuts, tiramisu en nog zoveel meer.

 • Cover

  The little vegan cookbook: 500 of the best vegan recipes ever - editors of Fair Winds Press

  The little vegan cookbook is een verzameling van 500 recepten uit verschillende andere vegan kookboeken. Van frisse salades tot verwarmende soepen en decadente desserts.

20/10/2016

Verticale tabs