Alles kan veggie met de VeggieChallenge

wrapper2

wrapper

Dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer eten. Dat is de VeggieChallenge! Ga samen met tienduizenden Belgen de uitdaging aan in maart en ontdek hoe makkelijk het is om meer veggie te eten. Inschrijven kan gratis op www.veggiechallenge.be. Je kiest zelf of je voor flexi, veggie of vegan gaat.

Vanaf 1 maart een maand gezonder, duurzamer en diervriendelijk eten. Dat is de VeggieChallenge! Eén maand (meer) plantaardig eten, heeft tal van voordelen. Zowel voor je eigen gezondheid, maar ook voor het milieu en de dieren. Als 50.000 Belgen 31 dagen veggie eten, dan besparen we 950.000 kg CO2, 1.450.000.000 liter water en 100.000 dierenlevens.

De VeggieChallenge heeft dit jaar de steun van een aantal onmisbare partners. Garden Gourmet, Colruyt, Lima, Hobbit, bio Céréal en Aoste zorgen er samen met ons voor dat we een stapje dichter komen bij ons doel om tegen 2040 de consumptie en productie van dierlijke producten met de helft te verminderen.

“Als die verandering er moet komen, dan is het nodig dat grote spelers mee aan boord zijn. In andere landen gebeurde dit al. Onze droom is een wereld waar lekkere, gezonde en duurzame plantaardige producten overal eenvoudig te verkrijgen zijn. De voorbije jaren zijn er op dat vlak enorme stappen vooruit gezet."

Klinkt interessant hè! Schrijf je dan nu in. Go for it!

Nog niet overtuigd? Lees hier meer over alle voordelen van meer veggie op je bord.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je gratis inen ontvang een maand lang persoonlijke tips, weekmenu’s, kindvriendelijke recepten en boodschappenlijstjes van je VeggieChallenge coach Nena.
  • Kies zelf of je voor flexi, veggie of vegan gaat.
  • Maak kans op leuke prijzen en ontvang korting op veggie producten.
  • Deel je ervaringen met andere deelnemers in de Facebookgroep of volg online kookworkshops voor meer inspiratie en tips.
02/02/2021

Verticale tabs